ANNONS

Gevalia och tjuvstart på Ilse Jacobsen-rea

/

Älskar när det ringer på jobbdörren och det står ett bud där. Igår var det Gevalia som kom på oväntat besök med kaffe och kakor. Thank you väry much!

IMG_8357

IMG_8358

Kenneth går på valpkurs varje tisdag och 23-åringen har turen att ha en instruktör som är sjukt bra. Det var Jack-Jane som tipsade om henne och Kenneth gör framsteg varje vecka. Han håller på att få nya tänder och det kliar satan i hans mun och även fast han har en miljard tuggleksaker så råkar mina ben vara det absoluta favorittugget.  Jag har blåmärken överallt. Skithund.

IMG_8355

Och apropå hund. Den 11 september beställde jag hundmat från Petsonline. Enligt hemsidan har de 2-5 leveransdagar. Dag 5 mailade jag och fick till svar att de ”trodde vi skulle ha fått det fordret igår” och att det skulle skickas omgående.

Igår skickade jag ett nytt mail. Igår var det den 24 september. Jag vet inte om de har skrivit fel på hemsidan och menar 2-5 m å n a d e r.

vbild 2014-09-24 kl. 20.30.37

Fick svar en stund senare.

IMG_8305

Jättesnällt att det skickar godiset jag beställde för 19 kr gratis. I synnerhet när jag redan har betalat för både det och för maten. Var det PESTonline.se de hette?

Hemfoder.se räddade mig förra veckan och jag passade på att beställa en vända till. Det kom dagen efter, med lite extra grejer som jag inte hade beställt.

IMG_8353

Jag jobbar bara halva dagar sedan en tid tillbaka och passade på att åka in till Jack-Jane. Hennes rea på Ilse Jacobsen-kläder och väskor börjar ju idag (läs HÄR om du är intresserad) Jane har ju agenturen för Ilse och MosMosh i Sverige, utöver att hon designar egna jackor.

Hur som. Jag ville se om det fanns något jag kunde roffa åt mig innan alla andra kommer idag. Hittade en kalassnygg Ilse-jacka. iPhone är helt värdelös på att återge färger för den här är inte denimblå, den är petrolgrön-blå. Svinsnygg.

IMG_8352

Apropå jackor. I veckan fick hon in nya höstfärger på 48-7 jackor. Sjukt snygga. HÄR hittar du dom.  Noterade att hon har rea på en del andra färger så passa på.

23878808-origpic-37b091

23878786-origpic-c19b42.jpg_0_0_100_100_300_393_85
23878800-origpic-a6fd71

Nu är jag på väg in till en pressträff som Braun håller i. De ska presentera en ny maskin som tar bort hår i ansiktet. Ni som hängt här ett tag vet ju vilka problem jag har med min mustasch, som inte är så sexig och orientalisk, vilket jag har gått och trott i 35 år. För att en snygg kille sa det till mig när jag var 15 år.

Och uppenbarligen mer än lovligt korkad.

Laters!

24
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00