ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Det där med att tro att man är en Strindberg anno 2014

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jag har ju skrivit ganska mycket på boken.

Igår fick jag ett sms från chäääfen på förlaget.

IMG_8284

Jag tänkte att jag kanske behövde skriva ett par sidor till denna vecka innan jag levererar.

Nyss gick jag in och kollade hur mycket jag har skrivit hittills.

Skärmavbild 2014-09-23 kl. 07.18.21

Ähum. Man kan säga att jag nog är in deep shit.

Väry much.

Det där med att tro att man är en Strindberg anno 2014

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.