Halvåtta hos mig

Om jag skulle vara med där så skulle jag slickat min ugn ren innan tv-teamet klev innanför dörren.

IMG_8264.JPG

Just saying.

Fast, alla kan ju inte vara lika anala som jag.

 1. Jag har precis hittat din blogg för några dagar sedan och började med att hoppa till Januari 2014 för att läsa, och nu har jag kommit såhär långt. FASIKEN kvinna, du är ju helt fantastisk! SÅ jäkla genuint underbar och rolig, så jäkla rolig! Har precis för några veckor sedan flyttat till England (Yorkshire) men inte gör jag sådant som man gör när man byter land och börjar från noll i en ny lägenhet, nej nej, måste ju läsa här inne ju!

  By the way, hon på bilden till vänster i blått/lila är hemsk, eller var hemsk när hon var yngre i vart fall. Ja, skadeglädjen var given när hon serverade rått på rått. Heehee.

  Kram på dig!

  1. Åh, tack och VARMT välkommen! Jag har dessutom sjukt jävla bra läsare, vilket du lär märka. Den senaste tiden har jag fått en drös med nya läsare, vilket jag genast märker eftersom det brukar ta ett tag innan de fattar min humor/oroni/sarkasm. Jag ser det på vissa kommentarer nämligen. Hur som, här är det alltid trevlig ton! Nu ska jag kolla in bönan du pratar om, ser inte det när jag skriver här just nu…

 2. Karin skriver:

  Men hon verkade ju lite.. skön i största allmänhet. Råkade se avsnittet mest av en händelse. Reagerade på drinken hon bjöd på när gästerna kommit; -det är min man/sambo som valt drickan, jag kan inte så mkt, jag dricker mest för att bli full….

  1. Malin skriver:

   Härlig ärlighet!

 3. Jag såg ett avsnitt härom veckan där värden hade en imponerande ren ugn! Själv stör jag mig på att de alltid måste ha så förbaskat ljust när de äter. Så omysigt! (Det har väl med tv-inspelningen att göra antar jag.)

 4. suss skriver:

  Jag såg inte detta första avsnittet, är på kreta

 5. mamski skriver:

  är bilden felvänd? man kan ju bara inte ha bordsherren på ”fel” sida. daaaaa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..