ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Halvåtta hos mig

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Om jag skulle vara med där så skulle jag slickat min ugn ren innan tv-teamet klev innanför dörren.

IMG_8264.JPG

Just saying.

Fast, alla kan ju inte vara lika anala som jag.

Halvåtta hos mig

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights