Husdjur de luxe

Det är ju tur att man inte är rädd för småkryp…

IMG_7499
IMG_7498

 1. Suss skriver:

  Ojojoj , de där är vidriga !! Att de ens finns i vårt land *S*
  Var på besök hos mina päron som bor längst ner i ett lägenhetskomplex o fick en chock på toa när jag var på väg för o göra nr 2 :-O tro på f-n att det kom i brallan där…

  men att du bara vågar låta dem vara fattar jag inte, de försvinner ju inte av sig själv… hua vad läskigt

 2. Wendy skriver:

  Gurl! THAT’S HARRY! How many times haven’t I smooshed that thing!
  He must have a whole village near by! Miss my old room, but not Harry.

 3. Lena skriver:

  Dammsugaren fram – slurp, borta. Får kryp i hela kroppen när jag ser dem.. isch…

 4. Pi@ skriver:

  Gosh! Första sommaren i sällskap med såna där vidunder och kåken hade kommit ut till försäljning. Jag klarar inte ens av att se dem på bild – tidningar slänger jag iväg av ren reflex så det var tur att jag inte läste det här på mobilen. 🙂

 5. johanna skriver:

  det finns två alternativ, dammsugaren eller att använda en av makens strumpor som du trär över handen o tar den i som du sen drar ut-och-in = fångad!! sen ut med allt på altanen. välbeprövat då blir du av med både spindel o fula strumpor 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..