ANNONS

Och dagarna går

/

Någon jag älskar mycket har råkat ut för något ohyggligt. Jag tackar er från hjärtat för alla kommentarer men nu krävs det 100% respekt. För att inte tala om lugn och ro.

Den här veckan har nog aldrig gått så fort, eller så sakta. Jag har ägnat mig åt hard core lagerjobb. Fysiskt arbete är bästa terapin för allt. Vi drunknar i beställningar från er på världens bästa ljus och den kampanj vi har just nu, tack för det. Med lite tur så kanske man får julklappar i år också..(HÄR hittar ni!)

IMG_7452

Dom här ljusen sopar banan med Yankee Candle 100 gånger om, synd bara att inte fler har kommit på det! De är dessutom minst 30% billigare!

IMG_7455

Och jag älskar när kunder (bloggläsare i det här fallet) vågar vara lite wild’n crazy med dofter.

IMG_7454

Eftersom jag säljer dom så måste jag ju n a t u r l i g t v i s provelda alla ljus. Oj vad jobbigt! Av alla dofter som finns så har dom bara en som luktar skit: Wild Rose. Fifan så äcklig.

Det enda problemet vi har är att transportföretaget (läs:DHL) verkar använda våra paket som fotbollar under fikarasterna. De flesta reklamationer om trasiga glas kommer från paket där vi satt på lappar om försiktighet.

IMG_7453

På något sätt så verkar det vara provocerande, så oftast skiter vi i lapparna och hoppas på tur.

Testade pulled chicken för första gången i mitt liv. Från en sån däringa matbil som plötsligt har dykt upp i jobbhooden.

IMG_7438

Har inte ätit någonting pulled tidigare men fifan så gott det var!

IMG_7416

När jag mår skit så aktiverar jag mig med saker som gör att jag slipper tänka. Till exempel åka ut till Plain Vanillas utförsäljning. Ni var många bloggläsare som var där och jag hann ju tyvärr inte prata med alla.

IMG_7442

IMG_7417

Många sköna människor. Hur kul som helst att se alla ”paxar”-högar.

IMG_7418

En sak är ju i alla fall solklar: ni bloggläsare bor i en väldigt stor del av mitt hjärta.

Kicki och jag.

Bloggläsar-Tove var svårt sugen på mina favorit-Primeboots.

IMG_7421

Men hon nöjde sig med en kappa istället.

Och det var inga sura miner i den långa kön till kassan. Johanna jobbade som en gnu.

IMG_7445

Själv åkte jag därifrån tomhänt. Never happend before.

Mitt i allt gjorde sig verkligheten påmind. Talibanen ringde. ”Mamma, du har VÄL inte GLÖMT att jag ska ha med mig matsäck i morgon?!”

”Ähum, närå, så klart jag inte har, jag fixar det … serru.”  sa jag och drog iväg till det kvällsöppna Dyr-ICA och köpte matsäck fort som fan. Jösses som jag hade glömt.

IMG_7425

Idag är det fredag. I eftermiddag ska jag ha sex med diskbänken. Städerskorna har haft semester och huset har varit så skitäckligt att jag på allvar övervägt att flytta in i talibanens lekstuga. När vi har mässor så hinner jag ingenting för när jag kommer hem är jag stenslut.

Och ikväll kommer den här unge mannen.

IMG_7384

IMG_7401

23-åringen har svårt att sova och behöver sova ut, så han ska bo hos oss i helgen. Helvitti som han kommer bita mig.

Nu ska jag till jobbet och packa ännu mera ljus till er.

70
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00