ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Söndag i finhooden

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Förmiddagen har ägnats åt att rensa bland alla mina skor. Har stoppat undan sommarpjucken och tagit fram höst- och vinterskor. I morgon ska vi prata mer som just skor och fanatiska samlare som behöver psykhjälp.

Har för övrigt snöat in på världens godaste maträtt, vad den nu kan kallas för. Couscous, räkor, havskräftor, tomater, rödlök, fetaost och paprika. Till det Creme fraiche med vitlök. Sjukt gott. Frukost, lunch och middag. Typ.

IMG_7318

Sen undrar jag på allvar lite om den här Elon-reklamen. Det måste vara Sveriges sämsta reklambyrå som är ansvariga för fifan som jag hatar den. Vidrig.

IMG_7290
IMG_7289

Minns ni den förra när det sitter en idiot i en besökstol hos psykologen och skruvar på sina bröstvårtor och stönar för att han går igång på alla extrapriser de har?!

Inte ens om ElGiganten, Siba och ALLA andra gick i konkurs skulle jag handla där. När vår tvättmaskin pajade så ville maken köpa en Miele där eftersom de hade ett bättre pris. “Over my dead body!” sa jag. Inte en chans i helvetet.

Tänk vad vidrig reklam kan få för effekter. Helvitti som jag hetsar upp mig känner jag.

Nu ska tanten åka upp till glassaffären och njuta av Sveriges godaste glass!

IMG_7302

Det spelar fan i n g e n roll vilken tid man kommer, det är kö där JÄMT!

IMG_7308

Tjolahopp!

IMG_7270

Söndag i finhooden

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.