Söndag i finhooden

Förmiddagen har ägnats åt att rensa bland alla mina skor. Har stoppat undan sommarpjucken och tagit fram höst- och vinterskor. I morgon ska vi prata mer som just skor och fanatiska samlare som behöver psykhjälp.

Har för övrigt snöat in på världens godaste maträtt, vad den nu kan kallas för. Couscous, räkor, havskräftor, tomater, rödlök, fetaost och paprika. Till det Creme fraiche med vitlök. Sjukt gott. Frukost, lunch och middag. Typ.

IMG_7318

Sen undrar jag på allvar lite om den här Elon-reklamen. Det måste vara Sveriges sämsta reklambyrå som är ansvariga för fifan som jag hatar den. Vidrig.

IMG_7290
IMG_7289

Minns ni den förra när det sitter en idiot i en besökstol hos psykologen och skruvar på sina bröstvårtor och stönar för att han går igång på alla extrapriser de har?!

Inte ens om ElGiganten, Siba och ALLA andra gick i konkurs skulle jag handla där. När vår tvättmaskin pajade så ville maken köpa en Miele där eftersom de hade ett bättre pris. ”Over my dead body!” sa jag. Inte en chans i helvetet.

Tänk vad vidrig reklam kan få för effekter. Helvitti som jag hetsar upp mig känner jag.

Nu ska tanten åka upp till glassaffären och njuta av Sveriges godaste glass!

IMG_7302

Det spelar fan i n g e n roll vilken tid man kommer, det är kö där JÄMT!

IMG_7308

Tjolahopp!

IMG_7270

 1. Ulla skriver:

  Men, Leif GW är ju värdelös!! försökte mig på en av hans böcker, efter lite mer än halv gav jag upp, hände ju INGENTING! Fy fan vad tråkig!

 2. Anki skriver:

  Skulle så gärna vilja köpa glass från ”din” glassbutik. Bor tyvärr ca 100 mil från den. Men någon gång kanske. Det är så kul att läsa din blogg. Är sjukskriven och detta är lite underhållning för mig. Ha en bra vecka!

 3. Jag gick ända från stan till glassbutiken en solig dag för ett par veckor sedan. Jag gillade lakritsen. Trevlig personal också. Ett trevligt område . Nästa gång blir det tre kulor med lakrits. 🙂

  1. I know, det är min favorit. Och banan, hur konstigt det än låter!

   Men du, vilken låååång promenad!

 4. Svedski skriver:

  Fast det är ju lite poängen, ang reklamen. Antingen gör man en asbra, eller en skitdålig. Allt för att få folk att prata om företaget och märket. Även om just DU inte kommer handla där så skriver du om affären i bloggen vilket kan påverka andra att faktiskt köpa där 😛 Jag, t ex, som aldrig ser TV-reklam har ju inte fått den dåliga uppfattningen utan ser bara att folk pratar om affären. 😛

 5. Lina skriver:

  *tänka på den.
  Fingrarna var snabbare än hjärnan…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..