I’m such a good mom

Talibanen har två fotbollsmatcher och maken, som är huvudtränare, är i Norge på mässa. Jag sköter tävlingsdansen och han fotbollen. That’s the deal i familjen.

Fotboll är bland det tråkigaste jag vet, dessutom spöregnar det.

IMG_7280.JPG

Alltså har jag picknick i bilen.

IMG_7278.JPG

Man kan väl säga att jag anstränger mig lite åtminstone, eller?!

IMG_7279.JPG

 1. Tess skriver:

  Det betyder alltså att du har ‘en upp’ på maken 😉
  Nu när du har täckt upp på hans pass, så är det bara att håva in gentjänsten 😀

 2. Emma skriver:

  Har du nåt bra tips på vilken sorts louis vuittonväska jag ska köpa? Den ska vara i org. färgen (iaf för mig) brun/brun, inte vara för stor och ej heller för hård eller hur jag nu ska uttrycka mig. Finns ju så många!! 🙂

  1. ATT jag har! Jag försöker hålla mig till tidlösa modeller eftersom dom är så jävla dyra. Här har du några bra exempel:
   http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/neverfull-mm-damier-ebene-008116
   http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/totally-pm-lg-damier-ebene-008114

   Den här är min favorit, men jag har haft sönder handtaget på den och måste lämna in den på reparation…vilket jag aldrig hinner:
   http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/portobello-gm-damier-ebene-005914

   Denna använder jag mest, för den passar till allt;
   http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/neo-l-mahina-006234#M94282

   1. Emma skriver:

    Då ska jag kika 🙂 lär dessvärre va svårt att få gubben att förstå att jag måste ha en ”dyr” väska 😉 , fast å andra sidan så har han ju vapen i sitt skåp som kostat betydligt mer….. Men det är ju skillnad, eftersom de används till att få ” mat på bordet”. Tack igen Mona 🙂 just nu sitter jag och läser september -08 och du har fullt upp med yrsel och nån jobbig chef. 😉 Jag älskar dig och din blogg!!!

    1. Tack fina du! Fuck, det påminner mig om att jag MÅSTE ta tag i dom där 6-7 månaderna som inte har några bilder kvar i inläggen pga flytt av bloggen…

   1. MissK skriver:

    Vilket du tänkt o göra lääääääääääääääääänge :p

 3. Sassa skriver:

  Hela kommentaren syns inte för mig -så jag inte verkar otrevlig, hoppas du ser hela:)

 4. Sassa skriver:

  Är inte du allergisk mot äpplen?

  1. Haha, stämmer bra det, men ibland, typ 2-3 gånger om året, så kan jag inte stå emot och den sorten kan jag äta utan att halsen svullnar. Däremot kliar det satan, men det står jag ut med en stund!

   1. Mikaela skriver:

    Stick flera hål i äpplet med tex en gaffel, kör det 30 sekunder i micron. Ät direkt (eller låt svalna först) utan kli i halsen!
    Fungerar inte för alla, men för många allergiker. Kan bero på äppelsort också.

    Men du… När du äntligen har tagit dig till fotbollsplanen så kan du väl i alla fall stå bredvid planen och titta. Eller i alla fall ”titta”!!
    Tror nog att en spelare skulle uppskatta det! 😉

    1. Tack för tipset!

     Jo, jag stod HELA ena matchen. Match nummer två ösregnade det större delen, så då satt jag i bilen..

   1. S skriver:

    Mona, köp en ask receptfria antihistamintabletter och ta en pilla när du käkar äpple, så kan du njuta oftare och då utan klåda. /Geni

   1. Mikaela skriver:

    Vad duktig du var!! 😉
    Ösregn då är det ok att sitta i bilen.

   1. Sassa skriver:

    Va bra! För vi är rädda om dig och vill ha dig kvar av rent egoistiska skäl;) Hela min kommentar kom inte med men jag va lite orolig att du skulle få en allergichock och ingen skulle höra dig i bilen om de andra ”fotbollsfanatikerna” stod o skrek på läktaren medan du skrek Hjolp hjolp i bilen (tänker att ”ä” blir ”o” när man kvävs i en allergiattack;))
    Men var försiktig även om jag förstår att du inte kan motstå dem nu på sensommaren! Kram!

  1. Jamen den första kommentaren är ju uppe…. går det bra för dig?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..