Speedy Gonzales

Igår slog vi världsrekord i att få montern klar. Prick 13.00. Never ever häppend before.

IMG_7168
IMG_7167
IMG_7172
IMG_7171
IMG_7169
IMG_7170

Så vi gick och hälsade på våra norska kompisar som har tagit in ett nytt varumärke i porslin… som vi också blev lite sugna på för Sverige. Vad säger ni?

IMG_7174
IMG_7177
IMG_7175

IMG_7176

IMG_7178

 

Om en liten stund drar jag i väg till flygplatsen och åker hem. Att stå och sälja är inte min starkaste gren.

Jag har en taliban och ett hus att sköta om där hemma.

Much more fun.

 1. leni skriver:

  Porslinet, nä, inte min stil, men smaken är ju som bekant… O tur är väl det (husen var lite fina men finns liknande redan). Ang fotbilden, snälla förvarna, jag har grav fotfobi! På riktigt, hatar fötter o fattar inte alla j-a instagram o FB bilder på bara fötter i flip flops o liknande. Mår illa på riktigt, all heder till de som arbetar som fotvårdsterapeuter. Brrr säger jag bara! Tänker hårda skalkar/gula naglar, nä inte för alla pengar i världen jag hade gjort det! Menar inte att Du har det, Du har ju bara en liten potatis till stortå, gulligt!

 2. Jennie skriver:

  Med risk för att vara tråkig så tycker jag porslinet ( förutom husen ) verkar väldigt opraktiskt. Var ska man förvara dom, otympligt och jag ser framför mig hur man slår av en liten fin porslinsgren eller svamp, sen är hela tallriken liksom förstörd !

 3. Eva D skriver:

  Superfina hus!!

 4. B-M skriver:

  Jag gillar den nya porslinsserien! Speciellt de små husen!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..