ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man packade lite för fort

Mässtider

Ett svart linne är ju bra till det mesta. Tänkte jag när packade ett väldigt lätt handbagage inför Norgemässan härom dagen.

IMG_7141

Fast, nästa gång ska jag nog ta med mig mitt eget.

IMG_7142

När man packade lite för fort

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.