ANNONS

Det finns vissa människor som man blir extra glad över att träffa

/

Ni som är skitgamla kommer säkert ihåg den här bönan när det begav sig på medeltiden: Den före detta Fröken Sverige-bönan: Johanna Lind Clausen.

IMG_6799

Magdalena presenterade oss för ett par år sedan och jag har sällan träffat en så genuint skittrevlig människa.

Johanna driver tillsammans med sin man en inredningsbutik på Österlen (Köpingebro) som ska vara HELT fantastisk, enligt Magdalena: Kabusa Design Factory. Johanna tycker att jag ska komma ned och hälsa på, och det vill jag verkligen göra. Jag brukar ju åka till Skåne varje sommar, men denna sommar hann jag inte. Jag älskar ju Skåne och skulle kunna bo där, så det suger att jag missade det i år.

Hur som. Jag måste ned och hälsa på den här amöban.

IMG_6798

Verkligen en skön brud och ni som bor nära Österlen; åk till butiken och titta! Jag ser ju på hemsidan att den är magisk!

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00