ANNONS

…och det är ju en jefla tur att ni finns när det är tråkmässa

/

… för fisatan så tråkigt det är på mässan. Även om vi får ordrar så är det mycket färre besökare, vilket gör det olidligt. Jag hatar stiljte.

Men, man har ju turen att ha en blogg med världens trevligaste läsare, för ni kommer i stora lass, vilket jag tackar ödmjukast för. Några vågar jag fota, andra törs jag inte fråga, hehe.

Sen finns det ju dom som skickar sina barn ända från Piteå, haha. Säg hej till Terese. Hennes mamma Ewa läser mig och tvingade henne att komma fram med en hälsning. Therese hade en fin present med sig också. Hon jobbar som formgivare och har varit med och tagit fram det här ljuset, som Hing står bakom. Ett företag som alltså producerar egentillverkade ljus med eteriska oljor. Jag har ju svårt att hålla mig, så jag tände det direkt när jag kom hem. God doft.

IMG_6755

Terese her self är hyfsat nyexad formgivare och uppenbarligen har hon talang. Här finns hon om ni vill ha hjälp till bra priser!

Var trettionde minut var jag ute och knallade i gångarna. Får ju spunk annars. Herregud så mycket fina grejer det finns. Men jag måste säga att julen känns aningen avlägsen.

IMG_6739
IMG_6748

Fantiserar svårt om ett soprent hus och jättemycket pengar; ujuj så snyggt jag skulle ha det hemma.

Anna på Dlight, ni vet, hon som gör världens bästa vita ljus, ställer ut för första gången.

IMG_6764

IMG_6763

Dock var hon också ute och gick, så jag får komma tillbaka en annan dag. Måste fylla på förrådet inför vintern.

Går förbi dom däringa stolarna 13 gånger om dagen, jeflar så snygga dom är. Jag som egentligen tycker att döskallar är skitfult.

IMG_6650

Vill ha den här rosa! De kommer från ett företag som heter Vanasch.

IMG_6651

Sen fick jag storbesök. Cia och Maria, som jag träffade på pressresan till Bulgarien, kom förbi. Man blir på sjukt glatt humör när man umgås med dom.

IMG_6758

Snygga som fan är dom också. Skatorna. Maria är numera chefredaktör eftersom hon har ”fått” en egen ny tidning som kommer ut i oktober … till alla oss som bor i villa … i vissa områden: ”My Home”. Ska bli väldigt intressant och kul.

Gick en ny runda och hälsade på inne hos Lotta & Mary. Lotta, som syns i bakgrunden, är en skitduktig keramiker på Öland. Bland annat känd för att hon är så skicklig på att göra tunna muggar. Jag älskar att dricka te ur dom. Ska köpa på mig några till, bland annat den här rosa.

IMG_6747

…och dom här två. En ny form. Supersnygga.

IMG_6746

Förresten, i morgon ska vi prata bloggläsare och skor. Somliga av er är i kraftigt behov av en sko-coach, för sweet Lord vilka osexiga pjuck som ramlade in i montern. Jag blev helt impotent!

Nu järnet till mässan. Oj så roligt.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00