ANNONS

Igår var jag skitsnygg

/

Jag har ju nästan alla Plain Vanillas kläder eftersom jag älskar deras plagg. Vissa sticker dock ut mer än andra. Som den här tunikan:

IMG_6738

Varje gång jag har den på mig så får jag alltid många frågor om var jag har köpt den. Den sitter svinbra och ger en ett smalare utseende, oj så tråkigt, hehe.

IMG_6735

Såg på instagram härom veckan att tjejerna fått hem en ny modell. Eftersom mycket av deras grejer säljer slut på en gång så fick jag panik. Har varit på väg ut till dom hela förra veckan, men inte haft tid, så jag ringde till Johanna och sa att hon m å s t e lägga undan en svart och en vit till mig som jag tänkte hämta efter mässan i Norge nästa vecka. Det har sina fördelar att ha nära vänner som är kläddesigners, hehe.

Igår kom både hon och Mållgan till mässan och de hade med sig blusarna till mig.

IMG_6743
IMG_6745

Jag skulle ha på mig den ena idag men när jag kom hem upptäckte jag att jag hade glömt dom i montern. Fifan så sur jag blev. Tänkte nämligen visa er men får sno lite bilder från deras hemsida istället.

SBMWhite4

Nu har ju madame fel färg på behån här, men jag gillar modellen eftersom man kan dra ned den över keso-magen. Om man ser ut som jag gör.

SBMWhite5

Och så är det lite lagom med bling på ärmarna. HÄR hittar ni den.

När jag var inne på deras hemsida nyss så satte jag kvälls-chipsen i halsen: ingen av dom har talat om att de börjat sälja Primeboots, mitt favoritmärke! Kolla in dom här raringarna;

Ascot Low

Primeboots är svindyra men holy shit vilken kvalitet. Det vet ni som har sådana. Jag har haft mina i flera år och de är absolut de skönaste stövlar man EVER kan ha, jag lovar. De sitter som handen i handsken. Handgjorda spanska. Finns i en miljon varianter och jag ser det som en investering eftersom de är tidlösa.

Den här modellen är dock jätteny.

OJ som jag måste ha.

Jefla skit, jag som inte skulle köpa så många stövlar och skor resten av året. Typ inga alls. På riktigt. Har inte råd.

Men de skriker efter mig. Det hör jag lång väg.

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00