ANNONS

Maria Jared, världens bästa ex-granne

/

Våra bästa grannar där hemma flyttade ju i våras. De har två tjejer, den ena ett år äldre och den andra ett år yngre än talibanen. Alla tre tjejer tävlingsdansar för Kindahls Dansskola och deras döttrar är dessutom på elitnivå.

Hur som. De flyttade och jag var/är grinfärdig över det. Kan också bero på att de övriga runt om inte precis är några drömgrannar direkt. Tvärtom. De nya som flyttade in i deras hus verkar dock mycket trevliga, så jag håller tummar och tår.

När vi är på mässor så är alltid min mamma och hennes man barnvakt till talibanen. De hjälper oss i ur och skur. Först är dom med på dagtid och bygger upp våra montrar på Stockholmsmässan (vi har alltid två montrar där och det tar 4 dagar att bygga), veckan efter, i Norge, så hänger min plastpappa med och hjälper oss att bygga den montern. Sen åker han hem och vaktar talibanen tillsammans med min mamma.

Den här veckan i Jönköping körde det ihop sig helt. Vi insåg fem i tolv att vi inte hade någon barnvakt. 23-åringen kunde bara första natten. DEN paniken.

Då drog jag iväg ett sms till ex-grannen, Maria Jared.

”Inga problem, hon kan vara hos oss!” blev svaret.

Maria

Alltså, TACK honey för att du räddar oss.❤ Jag bjuder på middag på Elliots när mässorna är över!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00