ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jag hatar att inte kunna sova

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Hann sova ganska precis i en timme när maken kom upp med Kenneth och skulle lägga sig. Han hade adhd och hoppade runt som en gnu och tokvägrade att sova. Kenneth alltså, inte maken. Efter många om och men slocknade båda två. Men inte jag.

Tittade på program om knarkartellen i Colombia. Folk som inte städar i sina hus. Gatutandläkare i nåt u-land.

03.30 gav jag upp och gick ned.

Det är jag, datorn, en kopp te och text-tv. Inte en käft i hela världen är vaken. Känns det som. Inte ens tv-shop.

IMG_4818

Om det är någon annan där ute i cybervärlden, som är vaken, ge mig gärna tips på bra bloggar man kan läsa!

Gu’ vilken lovely wife jag kommer vara idag.

Jag hatar att inte kunna sova

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights