ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hörrni alla rosékärringar där ute

Mina läsare

Jag behöver tips på ett gott rosévin. Det m å s t e vara sött. Det jag och Johanna drack i Florida var jättesött och kostade typ 4-5 dollar. (Sutter Home White Merlot, som inte finns här.)

Med andra ord behöver det inte vara något fancy. Det viktiga är att det är gott. Som f-n.

…och sött!

Hörrni alla rosékärringar där ute

69
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.