Om kackerlackan i Florida

Härom dagen hör jag ett vrål ute i vardagsrummet och rusar genast dit. Johanna har just upptäckt en kackerlacka som knallar omkring på golvet.

Det finns två djur här i världen som jag bara inte klarar av: tvestjärtar och kackerlackor. Allt annat är peanuts.

Så när Johanna skriker att ”vi måste göra nåt, vi måste ta bort den!” helt hysteriskt, sprang jag tillbaka in i mitt sovrum och hoppade upp i sängen. Fetglöm att jag tänkte hjälpa till.

Plötsligt hör jag dammsugaren.

”Vad gör du?!” ropade jag.

”Dammsuger upp den!” 

”Amen, TROR du på fullt jävla allvar att den kommer stanna där?!”

Hon tittar på mig som om jag är dum i huvudet på riktigt.

”Ja, så klart att den gör!”

Ehh. Okej.

Ibland är det bara att svälja och hålla käften.

IMG_3379

Och jag går omvägar när jag ska gå förbi den här.

 

 1. Maria skriver:

  Hahahahahahaha 🙂
  Ni är ju för roliga 😀
  Det finns bra medel att spraya på dom, vips är dom döda! Du kan säkert handla det medlet i viken matbutik som helst 🙂
  Njut av semester, sol och bad, det är nyttigt för hela kroppen!

 2. En kackerlacka 😀 Jag bodde på ett billigt motell i Los Angeles i en vecka och där så kryllade det av kackerlackor . Dom var visserligen inte så stora men dom var många. Jag kollade in rummet först utan att se en enda kackerlacka så jag sa till receptionisten att jag ville bo i rummet i en vecka för endast 1.500:- . När jag gick upp för att packa upp mina grejor så förstod jag varför rummet var så billigt. Jag lät bli att packa upp mina kläder , höll väskor och necessärer stängda. Jag lyckades undvika att ta hem några. Första morgonen i kackerlacksrummet så vaknade jag av att det satt en kackerlacka på kinden. Jag var så trött så jag bara slog iväg den. Efter den händelsen så sov jag under lakanet . Jag försökte att se dom som mina vänner för att det inte skulle kännas lika läskigt. Spindlar tycker jag är läskigare, speciellt dom stora jävlarna ja sånna som du har som husdjur hemma. Näst sista dagen på motellet så sa receptionisten att han inte fattade hur jag vågade bo där. Han sa att hälften av människorna som bodde där kunde bli galna. Vad gör man inte för lite äventyr så säg.

   1. Ha ha ha 😀 , nu är jag mindre rädd för kackerlackor efter den händelsen.

 3. Karin skriver:

  Jobbade som ung som städerska på ett hotell i Australien och där öppnade vi skåpen i köket i lägenherna snabbt, spejade in ngt som antagligen skulle sysselsätta svenska kemikalieinspektionen i år och slänge snabbt igen dörren. Därefter in med dammsugaren och hej vad det rasslade i röret. Där vi kan vi snacka kackerlackor.

 4. MrsK skriver:

  Oj, ni borde se den genom glaset i dammbehållaren där?! Dammsug in lite gift i dammsugaren (kackerlacksgift) så är ni säkra på döden döden 😉

 5. Ylva skriver:

  Men alltså, dammsugaren!!!!?!?! Den har redan krupit ur den och upp i din säng!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..