ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om att kanske råka bli aningen röd i Florida

Resor

Kan hända att jag råkat vara lite för länge i solen.

IMG_3309

 

 

IMG_3401

Kan hända.

Johanna är skitsur. Medan jag har bott i min burka, har hon gått all in från dag 1 och man behöver ju inte ha några högre studieskulder för att räkna ut vad som komma skulle.

Mycket riktigt. Nu fjällar hon som en jefla frögurka.

IMG_3398

“..och kolla HÄR, fan, jag fjällar ju överallt, nu får jag börja om från början!

IMG_3389

Jag ba’: “OJ vad tråkigt!”

Om att kanske råka bli aningen röd i Florida

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.