ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om paxade män och loser till bloggläsare

Mina läsare

Resor

bild 2014-06-24 kl. 12.40.57

Bästa Lotta

Nu är det som så att du råkar ha glömt en liten, liten detalj: jag känner Christer. Christer känner Henrik. Nämen hoppsansa.

GISSA vem som har bästa utgångsligget … förlåt, läget, hehe?!!

Må bäste kvinna vinna darlo.

Med överlägsen hälsning

Mrs Universum

Om paxade män och loser till bloggläsare

38
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights