Om att shoppa i Florida

Man kan ju självklart inte åka till USA utan att shoppa och givetvis så var resan planlagd så att vi skulle kunna ta del av landets ena, av två, stora megareor i butikerna. Fattas bara annat liksom.

I flera månader har tjejerna tjatat hål i huvudet på oss om att få handla på Victoria’s Secrets. Vi har nu varit här i …  vad är det … 5 dagar (när jag skriver det här), och har redan besökt tre stycken av dom.

IMG_2630

IMG_3143

IMG_2892

Tjejerna är överlyckliga men jag och Johanna tycker att hittills har alla tre sugit eftersom vi saknar massor av deras normala utbud. Dock finns det ju några kvar att besöka, så det är bara att hålla tummarna.

Vi har plöjt igenom ett gäng olika gallerior och härom dagen var på väg till en ny. Hade varit på Starbucks precis innan och ätit en bagel med Philadelfia-ost på. Något var fel på den för efter nån halvtimme fick jag svinont i magen. Vi var då i ett köpcentrum men på väg till nästa. I bilen känner jag att jag nog måste spy, så jag ber talibanen spänna loss säkerhetsbältet, klättra bak och tömma en av shoppingpåsarna, fortsomjeflafan. Strax efter kräktes jag som en gris.

Men jag gjorde det åtminstone i en Victorias Secrets-påse. Stylish.

Hemma finns det en butik som heter Hollister och som tydligen är Guds gåva till alla under 18. Jag provade en gång att gå in i den butiken i Täby, men backade. Ett av deras signum är att de spelar så JEFLA hög musik att trummhinnorna skrumpnar 100 meter före man når entrén. Dock är kläderna tydligen så sjukt populära och är ett ”måste”. Har jag hört. Talibanen har noll koll på sånt där. Hon vet däremot vad Victorias Secrets och The Body Shop är.

Hur som. I den här butiken blev man inte döv och och de hade 60% på de mesta av kläderna varför till och med fru Universum inhandlade en tröja.

Och Johanna shoppade också runt i gallerian. Här i en jättefin klänning.

IMG_3159

Jag behöver en ny adapter eftersom min har pajat här, så jag knallade in i en elektronikaffär.

IMG_3178

Den var öppen men det fanns ingen personal där. Stod säkert i tio minuter och väntade, men ingen kom.

Väry märkligt.

Kakmonstret Johanna hittade alldeles egna kakor.

IMG_3175
IMG_3176

Vi har som sagt varit runt överallt. Dock sparar vi det bästa till sist: alla outletbutiker. Där det kostar mindre än på GeKås i Ullared. SOM jag längtar.

 1. Sari skriver:

  Oj, vad det suger i shoppingtarmen när jag läser alla kommentarer här. Vilka är de två perioderna som det är superrea i USA? Om (när?) jag kommer iväg till USA kan det ju vara bra att tajma det i en sådan period:-)

 2. Jag kan ta hand om Kenneth, han kan passa fint in med vår zigge

 3. Måste vara himmelriket för alla shopoholics,
  vilket jag inte är nån, men allt annat ni sett eller gjort skulle jag gärna hängt med på.
  En liten fråga bara………..
  Varför döljer du ansiktet på Talibanen ibland men inte alltid ?
  Ha det fortsatt bra på semestern.
  PS: Hur går det med Kenneth ? DS

  1. För att jag glömmer, min idiot. Tack för att du påminner mig. Kenneth mår bra, men tonåringen är allergisk.Vi jobbar på det..

 4. Just nu har jag en påse från VS i stället för necessär, inte så hållbart precis. Därför ska jag försöka slå mig fram i den pyttelilla butiken på Arlanda och köpa en necessär till överpris när vi åker till Grekland om dryga två veckor. Om de nu har necessärer där vill säga… Men nåt hittar jag alltid. I vintras höll vi på att missa boardingen pga besök i just den butiken… 😉

 5. Hmm jag brukar börja med outlet sen får man se om det finns pengar kvar och plats i resväskorna. JCPenny samt Kohls är också två bra butiker med mycket blingade kläder bl a. HobbyLobby borde också vara något för dig. Större än Micheals….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..