Snäckornas paradis i Florida

Jag har aldrig i hela mitt skitgamla liv upplevt så mycket snäckor. Stränder fulla med snäckor istället för sand. Helt sjukt.

Och som jag tidigare skrivit; miljön är som hämtad ur en kavalkad av vykort.


Kära maken, jag tror att jag skiter i alla måsten där hemma, kan vi flytta hit? Eller ännu bättre: vi kan vara gifta på distans; du jobbar och skickar hit pengar, och jag njuter för oss båda. Sen kommer du några veckor här och några veckor där.

Jättebra idé.

 1. Lina skriver:

  Replik på den tack, maken!

 2. Vivi skriver:

  Perfekt lösning, hemsidan och produktkatalogen kan du göra på distans.

  Åka på mässor kan du ju ansluta från Florida.

 3. MissK skriver:

  Ha ha….. Tycker maken kan gå med på det, du kan jobba lite via distans på nätet o telefonkontakt. Misstänker att du måste locka dit stora dottern med bara för du klarar nog inte bo så långt ifrån henne utan o sakna ihjäl dig , fast det bör väl inte va några större problem väl o locka över henne dit 😉

  1. MissK skriver:

   Med maken hemma i Sverige som jobbar o sliter så får du ju ditt särboende med honom, några veckor här o där bara. För du kan ju likaväl ha sex med diskbänkar i Florida som i Bromma 😉

 4. Det är verkligen en dröm du lever i just nu du! Sheisse, så underbart!
  Kanske bara liiite avis!
  Funderar du på att adoptera är jag ledig. Lovar! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..