ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Snäckornas paradis i Florida

Resor

Jag har aldrig i hela mitt skitgamla liv upplevt så mycket snäckor. Stränder fulla med snäckor istället för sand. Helt sjukt.

Och som jag tidigare skrivit; miljön är som hämtad ur en kavalkad av vykort.


Kära maken, jag tror att jag skiter i alla måsten där hemma, kan vi flytta hit? Eller ännu bättre: vi kan vara gifta på distans; du jobbar och skickar hit pengar, och jag njuter för oss båda. Sen kommer du några veckor här och några veckor där.

Jättebra idé.

Snäckornas paradis i Florida

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.