ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om att vara vit i Florida

Resor

Nä, jag pratar inte om anglosaxisk vit i den bemärkelsen. Jag pratar sjukligt blek.

Johanna säger att jag måste byta outfit lite oftare, men jag bor i det där tältet, även när jag badar. För jag är livrädd för att bli bränd (använder 50). Då är jag hellre vit som en alvedon.

Jag inser dock att det kanske är dags att klä av sig lite när jag ser den här bilden.

IMG_3182

 
Sen att Johanna ser ut som en delicious brownie är ju en annan sak.

Men Henke är fortfarande min. 

Om att vara vit i Florida

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.