ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Att kissa i Kina

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jobbet & jag

Första dagen på mässan här i Kina så blev jag tvungen att gå och kissa. Eftersom hela mässan är superfräsch, så rasslade jag självsäkert in på damrummet. Stod länge i kö och sen blev det äntligen min tur. Jag var så kissnödig att jag gick med benen i kors fram till toadörren.

Öppnade och trodde jag skulle få en hjärtinfarkt på fläcken.

IMG_9902

Sist jag träffade på en sån här var på Bali. In the middle of no where. Problemet nu var att kisset var på väg upp via lungorna och jag hade inget val. Nedkissade vita byxor är inte att rekommendera.

..så jag satte mig ned.

IMG_9803

Okej, ni minns att jag har MBT-pjucken på mig va? Skillnaden mellan dom och vanliga träningsskor är att de är rundade i sulan. Alltså, inte platta utan mer som två båtar, vilket gör att man vaggar/gungar fram.

Jag får ned brallorna och hukar mig. Kissar. Kommer på att jag måste torka mig och vänder mig efter papper. Sliter ur halva rullen. Inte så van att sitta på huk. Inte så vältränad. Typ 50-års-stel.

När man sitter ned på gungande/vaggande skor så är det JEFLIGT svårt att böja sig fram och torka. Jag har liksom inte sååå långa armar,eller jag är rättare sagt vig som en 90-åring, vilket gör att jag verkligen måste sträcka mig bakåt för att nå.

Vad händer då?

JAG TIPPAR FRAMÅT, RAKT IN I KAKELJÄVLET och måste ta emot smällen med huvudet. PANG! sa det och jag såg kinesiska fåglar i 0,11 sekunder.

Lyckligtvis så gör tippen att jag samtidigt har sinnesnärvaro att torka mig.

Helt yr i pallet reser jag på mig och går ut därifrån. När jag vänder mig om och tittar bakåt, mot kissbåsen, så ser jag att ena sidan har vanliga toaletter.

Grattis idiot.

Jag är så jefla dum i huvudet ibland.

Att kissa i Kina

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.