Att kissa i Kina

Första dagen på mässan här i Kina så blev jag tvungen att gå och kissa. Eftersom hela mässan är superfräsch, så rasslade jag självsäkert in på damrummet. Stod länge i kö och sen blev det äntligen min tur. Jag var så kissnödig att jag gick med benen i kors fram till toadörren.

Öppnade och trodde jag skulle få en hjärtinfarkt på fläcken.

IMG_9902

Sist jag träffade på en sån här var på Bali. In the middle of no where. Problemet nu var att kisset var på väg upp via lungorna och jag hade inget val. Nedkissade vita byxor är inte att rekommendera.

..så jag satte mig ned.

IMG_9803

Okej, ni minns att jag har MBT-pjucken på mig va? Skillnaden mellan dom och vanliga träningsskor är att de är rundade i sulan. Alltså, inte platta utan mer som två båtar, vilket gör att man vaggar/gungar fram.

Jag får ned brallorna och hukar mig. Kissar. Kommer på att jag måste torka mig och vänder mig efter papper. Sliter ur halva rullen. Inte så van att sitta på huk. Inte så vältränad. Typ 50-års-stel.

När man sitter ned på gungande/vaggande skor så är det JEFLIGT svårt att böja sig fram och torka. Jag har liksom inte sååå långa armar,eller jag är rättare sagt vig som en 90-åring, vilket gör att jag verkligen måste sträcka mig bakåt för att nå.

Vad händer då?

JAG TIPPAR FRAMÅT, RAKT IN I KAKELJÄVLET och måste ta emot smällen med huvudet. PANG! sa det och jag såg kinesiska fåglar i 0,11 sekunder.

Lyckligtvis så gör tippen att jag samtidigt har sinnesnärvaro att torka mig.

Helt yr i pallet reser jag på mig och går ut därifrån. När jag vänder mig om och tittar bakåt, mot kissbåsen, så ser jag att ena sidan har vanliga toaletter.

Grattis idiot.

Jag är så jefla dum i huvudet ibland.

 1. Tant_T skriver:

  Samma sorts toa som jag tvingats leva med i två månader i Iran men du hade lyxversionen med toapapper där jag bara fick en vattenkanna…
  För övrigt, tänk ett land där du tvingas dricka det lokala vattnet då det saknas alternativ = kronisk diarré = skakiga ben o balansera med dessa över toahålet i 40 graders värme o avsluta med vattenkannan…tjoho…

 2. annica skriver:

  Jag tror jag skrattar ihjäl mig. Bra start på dagen var det i alla fall 🙂

 3. Anna skriver:

  Ojoj ibland har nöden ingen lag. Härliga skratt här hemma.

 4. Maria skriver:

  Hahahahahahaha underbart!
  Jag har bott i ett arabland i 3 år så jag vet hur det är 🙂
  Jag behövde dock också ha en svart lång klänning utan på kläderna så ni kan ju föreställa er hur svårt det är att knyta upp klänningen, rulla upp byxorna och dra ner byxorna och huka…. För i det landet är det inte så rent och fint på golvet eller torrt för den delen som du hade det Mona 🙂
  Ha det fantastisk kul på resten av er resa 🙂

 5. Men Mona, du satt åt fel håll! 🙂 Ansiktet mot dörren och ryggen mot väggen precis som på en vanlig toalett. (Nu fick jag knepiga bilder av dig sittandes åt fel håll på en vanlig toa, så himla obekvämt.)

   1. Birgit skriver:

    Roligt att Therese tog upp det, för det har jag funderat på sedan inlägget kom upp.
    Tips till Mona; Tänk inte bara kiss utan även bajs. Bättre att det landar i hålet direkt än att det ligger på hyllan och man måste skyffla ner det 🙂 Då sitter man åt rätt håll. Jag hatar för övrigt dessa hål. Men nöden har ju ibland ingen lag.
    Tänk vad skönt det blir att komma hem och sjunka ner på den egna toan 🙂 Lycka till i Kina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..