ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Att jobba i Kina

Jobbet & jag

Är på mässan och har tagit en te-paus. Jag misstänker att arbetslösheten är obefintlig i Kina, för här finns det arbetsuppgifter för alla.

Till att börja med så är dom exakt 16 personer som jobbar på det här hål-i-väggen-fiket och jag kunde inte för mitt liv fatta varför det behövdes så många. Tills jag, efter 15 minuters iakttagande fattade systemet:

IMG_9885

Man går fram och beställer det man vill ha.  I vårt fall: en te, en kaffe och en smörgås.

En person tar en kopp te på en bricka och ledsagas av en annan, som håller upp paraplyet så att servitruskan inte ska bli blöt.

IMG_9884

Sen går de tillbaka, sätter en kopp kaffe på brickan och går samma väg tillbaka till oss.

För att en tredje gång gå och hämta smörgåsen och komma med den.

Väry effektiva.

Men gott var det.

Att jobba i Kina

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights