ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Att äta i Hongkong

Jobbet & jag

Anna och Daniel släpade med oss bort till en av de stora marknaderna här i Hongkong. Ni vet, en sån där, där man bara säljer skit. Och då menar jag skit. Men SÅ roligt.

IMG_9415

Vi gick och gick…

IMG_9364

..och till slut kom vi fram.

IMG_9445

Maken och Daniel tyckte att en öl var mer lockande än att hänga med oss, så vi fick lalla runt själva på marknaden medan de satte sig på en lokal restaurang, mitt ibland marknadsstånden.

IMG_9367

Och det var ju ingen brist på blingdiadem direkt. Men, tro det eller ej, där går min gräns.

IMG_9370

Ska i så fall vara jefligt snyggt och diskret, om jag ska sätta på mig ett.

Talibanen samlar på mobilskal så hon hade smällt av om hon varit med.

IMG_9369

Det ena fulare än det andra, men hon hade varit i himmelriket.

IMG_9438

Hittade jättefina klänningar till 22-åringen, men eftersom hon är fullkomligt värdelös på att svara när jag ringer, så vågade jag inte köpa någon. Tänkte mms:a över en bild. Hon läser ju bloggen så DU KAN VÄL HÖRA AV DIG UNGJEFEL! Vi ska försöka ta oss tillbaka hit senare i veckan.

IMG_9373

(Honey, dom ser ut som den du köpte i Vietnam. Både den röda och den nedan var skitfina. Exakt samma modell, så stirra dig inte blind på att tanten håller ut klänningen konstigt. Vill du ha?❤)

IMG_9372

Marknaden var stor och det fanns …ähum…en hel del att köpa. Vad sägs om lite dildosar?

IMG_9380

Alltså. Finns det inget bättre ord än stånd? Jag menar marknadsstånd? För här skulle jag skriva att stånd efter stånd hade sexleksaker, men det låter ju aningen fucked up.

IMG_9376

Blev aningen förvånad över att man säljer bongar, eller vad det heter. Sådana däringa crack-/haschpipor.

IMG_9377

Samma sak med det: hur många stånd som helst med sån skit.

IMG_9379
IMG_9448

Här hittade Anna en blingad dildo till mig, men när jag skulle fota så blev jag så svettig att bilden råkade bli suddig.

IMG_9452

Snygg var den i alla fall.

Eftersom vi ska vidare in i själva Kina idag så köpte jag inget. Alltså, nu pratar jag inte dildosar utan skal och sånt. Det sägs nämligen att det är snorbilligt där.

Vi irrade oss tillbaka till maken och Daniel. Som var långt gångna i ölträsket.

IMG_9453

Jag, som ytterst sällan dricker öl, var tvungen att ta ett glas, ursäkta, plastmugg också, eftersom ölen var asgod.

IMG_9385

Om någon undrar vad jag har på mig så kan jag upplysa er om att det är en klänning, som f a k t i s k t är jättefin, men jag ser nu att det ser väry märkligt ut i mönstren.

IMG_9466

Ölen slank ned och vi blev inte bara aningen gladare, utan var superhungriga.

Eftersom vi satt mitt i gatan och drack öl så fick flytta 4 meter in i lokalen då mat inte fick serveras på trottoaren för farbror polisen. Sen att Anna varit där två dagar innan och personalen släpat ut bord till alla gäster, det var en annan sak. Eller som ägaren sa på knagglig engelska: “different day”.

Det finns ju dom som säger att man aldrig-i-livet ska äta mat på den här typen av hak. Enkla plastpallar, hygienvård som skulle få Länsstyrelsens matkommission att stänga stället på 0,8 sekunder. Men, Anna hade ju som sagt käkat där tidigare och visste att det var gott.

IMG_9384

Sen kan man ju tycka lite vad man vill om menyn kanske.

IMG_9389

Eller vad sägs om det här:

IMG_9388

En friterad fiskanka från Bombay. När jag såg det så blev jag aningen nervös men eftersom jag alltid är så förbannat anal, så tänkte jag låta andra bestämma för en gång skull.

Och in kom allt möjligt. Titta här, det ser inte så märkvärdigt ut, eller hur?

IMG_9394

Men alltså på riktigt; det var det GODASTE kinakäk jag ever har ätit. Vi beställde in tallrik efter tallrik och alla grävde runt över allt.

Och jag gjorde något jag aldrig har gjort i hela mitt liv. Jag åt en broccoli.

IMG_9395

De som känner mig väl, vet att det händer inte. Detta eftersom grönsaker, i synnerhet broccoli, är det äckligaste jag vet.

Men den här hade dom dränkt i nån sorts vitlökshistoria. Såå gott. Men jag tänker inte alls äta broccoli hemma. Glöm det, det här var en engångsgrej. Eller kanske två, eftersom vi lätt kommer hit igen innan vi drar hem.

På vägen tillbaka till hotellet så passerade vi ett hål i väggen där det doftade kokos. God kokos. Så jag bad Daniel beställa vad-det-nu-kunde-tänkas-vara. Fan, om man nu ska vara wild’n crazy på käk, så kan man ju gå all in.

IMG_9396

Det var en slags frasig kokos..ähum-vet inte. Som våfflor i konsistensen, men mycket godare.

IMG_9399

Fluffiga bollar. Mitt nya knark här.

Tillbaka till hotellet så var det inga svårigheter att somna. 4 timmars sömn på flyget var klart kännbart.

IMG_9465

Att äta i Hongkong

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights