ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Ähum…en sista läsarfråga

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Maken himself

ÄNTLIGEN – kom frågan som jag väntat på så länge!

Katarina undrar:

Bäste Herr Universum: Hur känns det att ha en fru som skiter ner sig?

-Ja, jag säger som Jesus – ”Den som är utan skuld kastar första stenen”

…för jag kan nämligen inte ha så mycket synpunkter då ..ähum..det kanske även har hänt mig också. Eventuellt.

Välkommen till Familjen Bajs liksom.

Fru Universums kommenterar: Kära maken, varför berättar du inte lite mer i detalj om vad som hände? Att vi satt på ett långflyg hem från Bali, tror jag det var, och du bajsade ned dig totalt! Jag skrattade i 10 år åt det där. 

Ähum…en sista läsarfråga

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.