ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Christina Stielli gästbloggar – Vill du vara glad?..och vinna en bok..

Blandat

Jag ställde den frågan en gång på en föreläsning. Det var efter att jag hade berättat om vinsterna med att vara glad:

Att skratta ger massage till inre organ.

När vi skrattar gör vi oss av med koldioxid som ligger kvar i lungorna.

Vi stärker vårt immunförsvar!

Minskar stressen.

Vi känner oss piggare och mer harmoniska när vi är glada.

Vi blir mer uppskattade! (ingen söker upp en pessimist)

Vi blir smartare. (Båda hjärnhalvorna samarbetar när vi skrattar)

När vi är glada får vi fler vänner.

Vi blir vackrare och snyggare när vi ler.

Vi lever längre! Upp till tio år längre!

Är vi glada och skrattar är chansen större att du blir lycklig.

Vi blir mer kreativa när vi är glada.

Vi löser problem enklare när vi är glada.

Så jag drog allt det där och frågade om alla ville vara glada? Två killar satt med händerna i knät. Räckte inte upp handen. Jag frågade och de sa att näe, det räckte. De var tillräckligt glada. De behövde faktiskt inte bli gladare. Det räckte så.

Jag vill mena att vi måste träna på att vara glada varje dag. Nej, det är inte meningen att du ska gå runt och gapskratta och förneka alla andra känslor, det förklarar jag tydligt i boken. Men det är meningen att vi ska ta vårt eget ansvar och inte gå runt och vänta på att bli lyckliga, att vi inte ska sitta och anse att omgivningen måste förändra sig så att jag kan vara glad. Det är JUST det jag skriver om i min bok: Jag vill vara glad!

Så. Hit me. Jag har fem böcker som jag får tävla ut. Skynda skynda innan Mona upptäcker någonting nu. Skriv i kommentarerna vad som gör dig glad. Jag kommer inte att välja utifrån det du skriver, jag kommer att räkna hur många kommentarer det är och be min dotter Sara (som är helt objektiv och omutbar) att säga fem nummer och häpp! Så har jag fem vinnare i denna fina tävling!

Du kan skriva och vara med i tävlingen till nästa inlägg skrivet av mig dyker upp. Då är tävlingen automatiskt avslutad.

Christina

Christina Stielli gästbloggar – Vill du vara glad?..och vinna en bok..

277
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.