ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Christina Stielli gästbloggar – Innehållsförteckning

Blandat

Jag som håller låda här nu i några dagar heter Christina.

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 21.24.43

Jag är författare och föreläsare och mamma till två döttrar, Carin och Sara, 22 och 20 år. Jag har varit singel i 10 år i år (i september) och älskar att vara singel och tänker inte försöka förändra det på något sätt. Jag gör som jag vill och när jag vill och eftersom barnen snart är försvunna hemifrån kommer det att bli mer av den varan. Själv är inte ensam. Jag känner mig aldrig ensam och jag älskar att vara själv. Sex fixar jag när jag behöver, det är inte så komplicerat och både väldigt spännande och kul att ha lite olika partners. Vänner har jag som orkar lyssna när jag är ledsen och glad, sällskap har jag hela tiden om jag vill.

Ibland stöter jag på kvinnor som inte kan tänka sig att vara själva. De som är singlar och som desperat letar efter en partner, en man för evigt, en kvinna för alltid, någon att förlova sig med, gifta sig med, flytta ihop med, leva med. Jag gör reklam för självheten och de håller för öronen. Vill inte ens prova. Det är synd. Det är en hisnande ljuvlig känsla att få lov att rå sig själv. Kanske särskilt om man har rått om andra under de senaste dryga 20 åren, vad vet jag.

Jag drömmer om att flytta till Italien, jag har nyss skrivit klart en bok som jag ska lotta ut här i bloggen (det gäller att passa på) och jag föredrar att sitta i soffan och äta ostbågar framför ett röj-party på stan. Jag har äntligen fattat att pengar inte har ett skit med lycka att göra och jag gillar inte rött vin och blir gasig i magen av champagne. Jag bor mitt i Stockholm och längtar till havet.

Nu ska jag förbereda utlottningen av min bok Jag vill vara glad! En bok om vardagsglädje. Om hur vi blir av med problem (!), hur vi kan sluta oroa oss (!), hur vi hanterar puckon som stör (!) och hur vi kan bli både snyggare, smartare, klokare och mer attraktiva!

Christina

Christina Stielli gästbloggar – Innehållsförteckning

38
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.