Äntligen – Maken har ordet!

(Mona behöver lite andrum ett tag och då tänkte jag passa på att ge mig till känna. Det är ju liksom på tiden, kan man tycka.) 

Vi har diskuterat nytt transportfordon några gånger och nu tänkte jag överraska henne med i mina ögon det perfekt fordonet för henne. Måste sträcka och stärka mig inför alla glada tillrop och kramar jag kommer få. Hon kommer att bli jätteglad..eller vad tror ni?

 

permobil

Den har ju allt, bekväm, tyst, bra lastutrymme och dessutom är den bränslesnål! Möjligen kan hon klaga lite på att den inte är tillräckligt blingad. Över huvud taget.

Och hörrni, efter nästan åtta år i skuggan, men ändå ständigt uthängd här inne, så känner jag mig redo för en utfrågning.

Ställ era frågor här, så får Mona intervjua mig. Nu när jag kan ta mig in här via Admina’s hjälp, så har hustrun inte en chans att ”snygga” till svaren för att göra sig mer fördelaktig.

Så, bring it on ladies!

…and gentlemen.

 1. Bäste Herr Universum: Hur känns det att ha en fru som skiter ner sig?

 2. Jag säger som Gert Fylking! Ä N T L I G E N……
  Det var då på tiden att du gjorde entré härinne.
  Du är väry väry welcome!
  Som vi har väntat och tjatat på att du ska kliva ur garderoben. Du har varit lite som Fantomen härinne….alla vet att du finns men ingen har sett eller hört dig.
  Men en liten fråga HUR tänkte du eller glömde du helt bort att koppla in hjärnan när du ens funderar på den där trehjuliga saken som transportfordon till Mona. Va va va…
  Nog för att Mona har svart bälte i att lasta grejer, tänker närmast på tomtetransporten från Arlanda, och DU det är inget alternativ att koppla på nån slags släpvagn bakom den där saken. Alltså lastningsförmågan går fet bort så länge som hon innehar tjänsten som last-Stina, flytt-Stina, sopkörar-Stina osv. Sen vet vi att hon önskar sig en cab MEN jag tror nog hon tänkte sig sin cab med liiite mer skydd på sidorna och inte riktigt lika öppen ventilation och eventuellt att hon ska kunna ha nån passagerare med sig vid behov typ den dagliga hämtningen av Talibanen från skolan. Sen tror jag nog att du måste be Mona att du får följa med till hennes optiker, för om den där tre-hjulingen är det perfekta fordonet i dina ögon, ja då måste du garanterat kolla synen ordentligt. Nä för ditt eget välbefinnande TÄNK om och tänk rätt. Men återigen välkommen fram i rampljuset! Hälsa och krama om Mona, vi är många som tänker på henne.

 3. LisaN skriver:

  Oj, har inte varit in här på några dagar så jag blev lite smått chockad!

  HEJ ”maken” – skoj att se dig här.

  Har inget speciellt att fråga om så, utan säger bara att ta hand om din underbara fru, vad det än är som gör att hon inte orkar vara här just nu. KRAM MONA!!!

 4. Maria skriver:

  Berätta om ditt företagande. Hur började det och varför?

  Sluta med det där renoveringstramset av hallen som har pågått i flera år. Nej, det är inte ball, udda, kul eller charmigt att ha det så. Get on with it!

 5. Åsa skriver:

  Hej,
  Kul initiativ, även det är under tråkiga omständigheter, hoppas Mona kryar på sig snart.
  Det har nämnts ett par gånger att du kommer från landet, knappt värt att kalla by, överdriver Mona det eller kommer du från en håla?
  Vem är Sveriges just nu bästa fotbollspelare?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..