ANNONS

Världens roligaste tävling

/
tavling

Nu är det tävlingsdags tillsammans med 48/7. Och det är inte bara en vinnare som kommer dras, Jane har varit generös nog att ge bort TVÅ valfria jackor till två lyckliga vinnare. Alltså, en jacka var till två olika personer, inte två jackor var. Det här med formuleringar är knepigt, men ni hajar? Jackorna är värda strax under 2000 kronor per styck.

Nu till det viktiga, eftersom det finns en massa regler och annat tjosan som måste följas.

Tävlingen går ut på att att skriva tre egenskaper som passar både Mona och jackorna. Ett exempel på egenskap skulle ju kunna vara ”ruggig” (det är ju dun i jackorna, fåglar ruggar, Mona är en gammal rugguggla). Tre sådana egenskaper alltså. Plättlätt.

Tävlingsjuryn består av representanter för Monas Universum och 48/7 (dock inte Mona själv såklart) som enbart kommer plocka ut de tio bästa och mest påhittiga egenskapsbidragen. Juryn kommer inte ha möjlighet att se vem som har skrivit vad utan enbart ha tillgång till egenskaperna. Rättvist, regelmässigt och allt det där man måste tänka på.Den här tävlingen kommer även att pågå på Facebook, där vi såklart uppskattar om ni gillar och delar tävlingsinlägget som ni hittar HÄR och vi blir ännu gladare om ni hejar på oss och kommenterar nämnda inlägg.

När de tio finalisterna har blivit utplockade kommer egenskaperna (utan namn) att presenteras på Facebook och den som får flest ”likes” vinner en valfri jacka från 48/7. Eftersom inte alla har tillgång till Facebook kommer den andra vinnaren ensam att utses av juryn.

Nog snackat, här kommer tävlingsformuläret:

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Tre egenskaper’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Ålder’ type=’radio’ required=’1′ options=’18-25,26-45,46-65,66-85’/][contact-field label=’Postnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Land (om inte Sverige)’ type=’text’/][contact-field label=’Härmed godkänner jag tävlingsvillkoren*’ type=’checkbox’ required=’1’/][/contact-form]

Tävlingen kommer att pågå till söndagen den 6 april klockan 12:00. Då kommer juryn ha beslutat sig för en vinnare medan de tio andra finalisternas bidrag kommer presenteras på Facebook. Det bidraget som har flest ”likes” onsdagen den 9 april 12:00 utses därmed till den andra vinnaren och båda vinnarna kommer presenteras samtidigt torsdagen den 10 april på Facebook, i bloggen och även kontaktas per mail.

Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon form av stöd från Facebook.

* Genom att du deltar i tävlingen godkänner du att Monas Universum registrerar ditt namn och din e-post för att kunna kontakta dig rörande tävlingen och efter tävlingens avslut kan komma att skicka erbjudanden från respektive partner i tävlingen. Deltagare kommer inte att bli spammade och uppgifterna kommer inte att delges eller säljas till tredje part.
Personuppgifter som lämnas i tävlingsformuläret kommer att behandlas enligt personuppgiftslagen.

Är något oklart kontakta oss på tavling@monasuniversum.se

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00