ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

En söndag i finhooden

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Hemma hos mig

Livet med maken

Om man har svårt att sova på nätterna så kan man alltid titta på dåliga tv-program såsom Hulken, Gremlins del 2 eller varför inte en relationsserie om sex och om hur det tar en timme att få orgasm för en stackars böna någonstans ute i vida världen.

Det kan man göra.

Och när man har lyckats få två timmars sammanhängande sömn så kan man gå upp och konstatera att det där med matematik inte är min grej. Om jag igår skrev att jag hade 21 fönster att tvätta så kan jag meddela att 44 stycken ligger närmare sanningen eftersom nästan alla fönsterpartier har två fönster. Plus att det är treglas. Fantastiskt roligt.

Och jag är rätt säker på att jag nog är den ende idioten i Sverige som stod och putsade fönster 06.15 i morse. Eller 05.15 för er som har glömt bort att det är sommartid as from today..

IMG_8709

Fucking good therapy let me tell you. För det tar aldrig slut.

Man kan också säga att det eldas en hel del ljus i det här huset. Varje dag.

IMG_8707

No wonder att det känns som om vi har ett ständigt solfilter.

Klockan 7 vaknade maken och talibanen till liv. Maken är fotbollstränare och idag är det cup. Hela dagen. ThankyouLordforsomeegentid.

Eftersom planering inte ligger maken allra närmast om hjärtat så är det alltid panik de luxe innan de kommer iväg. Men, som den gode hustru jag är så hjälpte jag dom lite på traven och gjorde i ordning matsäck.

IMG_8711

Sen fick jag ta fram trädgårdskrattan för att reda ut talibanens hår. Hon har extremt tjockt hår och missar hon att borsta det en dag, så ser det ut så här:

IMG_8713

Talibanen köpte ett par nya, diskreta fotbollsskor igår.

IMG_8715

Svisch, svisch..och så var de utanför dörren.

Och för fem miljonte gången så undrar jag exakt HUR svårt det kan vara för maken att ställa in juiceglashelvetet i diskmaskinen.

IMG_8714

Sen kan man ju lätt tro att det är nån tonårsbrud som bor i det här hushållet. Det här är makens badrum och så här ser det ut v a r j e dag.

IMG_8712

Man kan säga att varenda grått hårstrå på mitt huvud är makens fel. Men, jag har slutat att hetsa upp mig så mycket.

Idag ska jag vara wild’n crazy. Jag ska åka till IKEA i Barkarby och köpa en matta (om ni är där så kom fram och säg hej!). Utan att maken vet. Med tanke på att jag är gift med en man som lägger sig i precis ALLT i det här huset, istället för att koncentrera sig på sina excelfiler, så är det en stor sak. För det är inte direkt världens mest diskreta matta.

Han kommer hem ikväll klockan 18 och 18.10 är det fullt möjligt att jag är singel.

Wanna bet anyone?

En söndag i finhooden

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.