När man faktiskt inte kan låta bli…och en bra tävling på g

I eftermiddags var jag och träffade Jane, hon som har gjort dom där jackorna som jag kärat ned mig i. Dom färgglada…och som finns i en massa andra färger.

IMG_8392

Jane har även agenturen för lite andra märken, såsom Ilse Jacobsen, MosMosh och lite annat. När jag träffade henne i förra veckan så berättade hon att hon ska ha en total utförsäljning av provplagg i morgon, tisdag, mellan 8-18 (tror jag det var). Hon kommer dessutom sälja ut förra årets kollektion av sina 48/7-jackor, däribland de snygga orangea och rosa:

IMG_8103
IMG_8131

…till halva priset! (De nya jackorna kommer också att finnas till bra pris så klart.) Eftersom jag har lärt känna henne rätt bra…via mycket mailkontakt de senaste veckorna…så smörade jag till mig att få komma dit en dag före och tjuvshoppa.

Man kan säga att det var fullt ös av förberedelser inför morgondagen.

IMG_8503

Och jeflar så billigt det är!

IMG_8497

IMG_8493
IMG_8576
IMG_8495
IMG_8500
IMG_8498
IMG_8499

IMG_8501

Janes jackor kommer ju i sådana här påsar;

IMG_8492

Hur smart som helst.

Jag hade grova problem att välja.

IMG_8490

Och eftersom det var bra priser (även schyssta priser på nya kollektionen) så blev det kanske…ähum..några fler än jag hade planerat.

IMG_8509

..för utöver lite roliga färger så hittade jag givetvis ett par långa varianter också.

Och så passade jag på att köpa en orange till Magdalena, som älskar den. Snäll kompis va?!

Så, ni som kan, åk dit i morgon mellan 8-18, De Geersgatan 4 på Östermalm. Ni lär göra sjukt bra klipp.

Öhh, just ja, Jane har lovat mig TVÅ jackor att tävla ut, från den nya kollektionen. De kostar 1.700 kr styck. Bra va?

Tävlingen sker någon dag denna vecka, så det är bäst att ni är här inne och kollar varje dag.  Det kommer vara både en blogg- och Facebooktävling och för de som delar så är vinstchansen större, hehe!

 1. Åhh så fina jackor! Jag tog också chansen att mejla Jane eftersom jag alltid bor för långt borta från alla bra utförsäljningar och annat roligt. Det häftiga var att hon faktiskt varit hit upp till norra norrlands inland :)Jane är super trevlig och hjälpsam. Hon till och med provade ut jackan till mig.
  Idag är en bra dag. Tack snälla Mona för tipset 😉

 2. Marie skriver:

  Men vad fan – jag som sitter fast här 🙁
  Vill ju shoppsa lite Ilse Jacobsen klänningar som är typ det bästa man kan svassa omkring i. Mjukare än min morgonrock och dessutom så blir jag inte arresterad för förargelseväckande beteende om jag går ut i klänningarna.
  Tror du att jag kan meja Jane och be (virtuellt) på mina bara knän om att få handla?

 3. Men herregud…ser jag en ljusgul jacka på en av bilderna???? Har letat land och rike runt efter just den nyansen…vill ju inte drälla omkring i en postbilsgul variant…(som är det enda jag hittat hittills)
  Vet du om jackan finns i ljusgul? I stl XL? (även jag har boppar som måste få plats) 🙂

 4. Hilda skriver:

  Hej

  Sluta shoppa? Betyder det att du inte ska köpa dig en sån här blingväska.

  /Hilda

 5. Jennie skriver:

  Trist med denna nya look på din blogg tycker jag. Den var så himla bra o läsvänlig den förra, den här är bara dryg att scrolla igenom. Framför allt för smalt utrymme för själva inläggen, o avskyr när man måste scrolla tillbaka upp för att klicka på kommentarerna när man läst igenom ett milslångt inlägg. Kan inte heller se nån bild på dig, finns det ingen än eller är det meningen? Smaken är väl som baken men det är trist när utseendet stjäl fokus från inläggen för att man stör sig för det ser oredigt ut….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..