ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man faktiskt inte kan låta bli…och en bra tävling på g

Mina läsare

Tävling

I eftermiddags var jag och träffade Jane, hon som har gjort dom där jackorna som jag kärat ned mig i. Dom färgglada…och som finns i en massa andra färger.

IMG_8392

Jane har även agenturen för lite andra märken, såsom Ilse Jacobsen, MosMosh och lite annat. När jag träffade henne i förra veckan så berättade hon att hon ska ha en total utförsäljning av provplagg i morgon, tisdag, mellan 8-18 (tror jag det var). Hon kommer dessutom sälja ut förra årets kollektion av sina 48/7-jackor, däribland de snygga orangea och rosa:

IMG_8103
IMG_8131

…till halva priset! (De nya jackorna kommer också att finnas till bra pris så klart.) Eftersom jag har lärt känna henne rätt bra…via mycket mailkontakt de senaste veckorna…så smörade jag till mig att få komma dit en dag före och tjuvshoppa.

Man kan säga att det var fullt ös av förberedelser inför morgondagen.

IMG_8503

Och jeflar så billigt det är!

IMG_8497

IMG_8493
IMG_8576
IMG_8495
IMG_8500
IMG_8498
IMG_8499

IMG_8501

Janes jackor kommer ju i sådana här påsar;

IMG_8492

Hur smart som helst.

Jag hade grova problem att välja.

IMG_8490

Och eftersom det var bra priser (även schyssta priser på nya kollektionen) så blev det kanske…ähum..några fler än jag hade planerat.

IMG_8509

..för utöver lite roliga färger så hittade jag givetvis ett par långa varianter också.

Och så passade jag på att köpa en orange till Magdalena, som älskar den. Snäll kompis va?!

Så, ni som kan, åk dit i morgon mellan 8-18, De Geersgatan 4 på Östermalm. Ni lär göra sjukt bra klipp.

Öhh, just ja, Jane har lovat mig TVÅ jackor att tävla ut, från den nya kollektionen. De kostar 1.700 kr styck. Bra va?

Tävlingen sker någon dag denna vecka, så det är bäst att ni är här inne och kollar varje dag.  Det kommer vara både en blogg- och Facebooktävling och för de som delar så är vinstchansen större, hehe!

När man faktiskt inte kan låta bli…och en bra tävling på g

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.