ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hello, welcome to my new me!

Mina läsare

Ser ni, nu är sidan nästan, nästan färdig! Jag har tjatat hål i huvudet på Admina, som fixat det nya utseendet, om att den måste upp. Tills slut, väldigt ovilligt, så fick jag min vilja igenom, trots att den inte är riktigt klar än. Det är bara loggan som ska bli lite större och läggas om. Och det där till höger, där det just nu är tomt, där ska annonser in. Sen kommer det in en Gilla-knapp och Dela-knapp..

Snyggt va?! Jag älskar det där fotot som Bingo Rimér har tagit på mig.

Från början så var idén kring bilden i headern helt annorlunda. Jag pimpade mig och lät ett annat proffs ta bilder, Theresia Köhlin…

Skärmavbild 2014-01-04 kl. 16.05.40

…och de blev roliga och bra (liggandes på en diskbänk, hehe), men jag kunde inte få in/förmedla det här med GeKås/Ullared i bilden…så efter många om och men fastnade vi för den här, som är en så kallad ögonblicksbild. Inte tillgjord, utan bara jag rakt av.

4S1C9400

Nu vill jag höra vad ni säger. Om ni har några andra specifika önskemål kring sidan. Admina vill att jag skaffar en referensgrupp bland er läsare, men jag tänker att sidan är så bra så det kanske räcker med att jag frågar så här…

Och det är med att ni inte ser fotot på mig via mobilen har vi valt bort eftersom sidan blir trögare då.

Hello, welcome to my new me!

71
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.