Hello, welcome to my new me!

Ser ni, nu är sidan nästan, nästan färdig! Jag har tjatat hål i huvudet på Admina, som fixat det nya utseendet, om att den måste upp. Tills slut, väldigt ovilligt, så fick jag min vilja igenom, trots att den inte är riktigt klar än. Det är bara loggan som ska bli lite större och läggas om. Och det där till höger, där det just nu är tomt, där ska annonser in. Sen kommer det in en Gilla-knapp och Dela-knapp..

Snyggt va?! Jag älskar det där fotot som Bingo Rimér har tagit på mig.

Från början så var idén kring bilden i headern helt annorlunda. Jag pimpade mig och lät ett annat proffs ta bilder, Theresia Köhlin…

Skärmavbild 2014-01-04 kl. 16.05.40

…och de blev roliga och bra (liggandes på en diskbänk, hehe), men jag kunde inte få in/förmedla det här med GeKås/Ullared i bilden…så efter många om och men fastnade vi för den här, som är en så kallad ögonblicksbild. Inte tillgjord, utan bara jag rakt av.

4S1C9400

Nu vill jag höra vad ni säger. Om ni har några andra specifika önskemål kring sidan. Admina vill att jag skaffar en referensgrupp bland er läsare, men jag tänker att sidan är så bra så det kanske räcker med att jag frågar så här…

Och det är med att ni inte ser fotot på mig via mobilen har vi valt bort eftersom sidan blir trögare då.

 1. Helt klart den svartvita ögonblicksbilden. Där är du skitsnygg!

 2. Nån annan kanske redan kommenterat det meeeen… Sidan är way to bred just nu! Jag har en rätt bred skärm och skriver du långa texter brer det ut sig över hela sidan och är jättejobbigt att läsa, annars ligger allt, inklusive små, små bilder, och trycker på vänstersidan av skärmen. Väldigt jobbigt att följa.

  Jag läser också det mesta via mobilen, då framförallt via gReaders app. De inläggen där du har flera bilder efter varandra hamnar texten helt off i förhållande till bilderna. Det har oftast inte varit något problem tidigare.

  Dock gillar jag kommentarerna här, lätta att följa! Dock blir det svårt att ha långa diskussioner via kommentarerna eftersom textbredden väldigt snabbt blir väldigt smal.

  Tack annars för alla roliga inlägg ^_^ 😀

 3. MissK skriver:

  Måste säg att sidan e inge bra om man läser via mobil

  Speciellt när det är flera som replayat ett inlägg, eftersom inläggen dras till höger för varje replay och blir smalare o smalare, tillslut är det 1 ord bara på varje rad. Så man får scrolla o scrolla om det e ett långt inlägg

  Bättre de är centrerade istället

 4. Tess skriver:

  Du är så jefla snygg, så man funderar på att bli lesbisk 😉

  1. Haha, det är inte på riktigt, det är en bra fotograf…men tack ändå! ;=)

 5. Du är jättesnygg på nya bilden! Men jag har ett par synpunkter:

  1. Det borde gå att fixa en synlig bild även i de versioner som syns på surfplattor och mobiler. Många använder nästan uteslutande dessa för att läsa bloggar. Det GÅR att fixa. Om det inte går, säg till så förmedlar jag en kontakt som kan.

  2. Tycker tyvärr inte det ser så snyggt ut i datorversionen heller, när det gäller friläggningen av bilden och hur den försvinner bakom textblocket. Vänster spalt är ju annars en mycket bra plats för reklamplacering. Jag skulle ha bilden överst i headern om jag var du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..