Det här med att vara aningen skitnödig när man ska flyga

Jag ska nog ut och flyga snart men behöver veta om risken för att dö är överhängande om man åker med Aeroflot…eller Air China?

Flyga

Är det pest eller kolera?

Good to know liksom.

 

 1. Lotta skriver:

  Air China är helt ok att flyga med. Jag bor i Beijing och har flugit med dom otaliga gånger. Maten är som maten ofta är när man reser. Det enda som jag inte gillar är toaletterna. Dom blir snuskiga fort, kanske för att andra resenärer inte är vana vid sitttoaletter utan gärnna står. Trevlig personal ombord och framför allt så är det en ”direct flight”. Det kan ta lång tid på Arlanda så se till att vara där i god tid, gäller även när man reser hem igen från Beijing.

 2. Hepp,
  Har flugit med båda. Flyger nu Air China regelbundet, både in- och utrikes. Funkar klockrent även om maten är sådär och servicen till oss stornäsor (dvs icke-kineser) lämnar en del övrigt att önska. Planen är dock nya, underhållet top notch och säkerheten suverän. Har inte samma positiva erfarenhet av Aeroflot dock.

 3. Ulla skriver:

  Nu är det ju så här va, att det är större fara att åka båt, för då kan du få ett flygplan i huvet.
  Men flyger du, så är risken inte så värst stor att man får en båt i huvet.. 😀

 4. Jag är uppväxt på Arlanda och har jobbet med diverse flygbolag. Visst det var en hundra år sen nu, men vissa saker sitter etsat i ryggmärgen… Air China har jag ingen åsikt alls om, har ingen erfarenhet av dem. Men Aeroflot? Nä, då går jag faktiskt hellre!! Får väl erkänna att jag är rätt flygrädd, men som sagt… vad är en promenad på några hundra mil liksom, för flyga med dem gör jag inte.

 5. Jag skriver:

  Men gud!! Boka med Tony! Åk inte Air China.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..