ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

I forgot to show you

M&M goes Ullared

Mina läsare

Har ju haft lite att göra sedan jag kom hem från Ullared, men i fredags var jag på banken och då passade jag på att ta med dom här:

IMG_6556

..och äntligen sätta in dom.

IMG_6798

TACK alla ni som bidragit till att Magdalenas projekt med att bygga en läkarstation på Filippinerna kan fortlöpa! Det här är enormt mycket pengar för dom där borta.

Och inte minst TACK till alla våra sponsorer. Utan er så hade lotteriet inte blivit så här lyckat!

Skärmavbild 2014-03-12 kl. 16.31.59

I forgot to show you

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.