ANNONS

Ett enda stort TACK!

/

Oj vilken resa det här var! Men, utan all hjälp så hade den inte blivit av så jag och Magdalena vill rikta ett stort och varmt tack till;

Min bloggläsare Åsa på 3. Tack vare hennes personliga kontakt med Boris, GeKås styrelseordförande så kunde hon initiera den här resan!

GeKås, med Boris i spetsen,  har varit extremt tillmötesgående och ställt upp på oss till hundra procent. Tack Boris för att du offrade några timmar av din lediga lördag, till att hälsa oss välkomna samt för att du tillbringade en stund med oss på kvällen. Eller rättare sagt, tack till din hustru som lät” dig göra det! Hur som, du är verkligen genuint trevlig.

Ett särskilt tack till Erica och Elisabeth med övrig personal på Hotell GeKås, som fått en miljard mail ifrån mig, och som roddat med allt möjligt för att göra oss glada och sett till att vi var nöjda. Hotellet var otroligt fint och jag kan verkligen rekommendera det.

Tack till all personal på GeKås varuhus: ni är änglar! Ett varmt tack till Richard med personal, på restaurang Harrys, som vi fick abonnera. De bjöd inte bara på sjukt god mat, men även på en trubadur under kvällen…och höll öppet extra länge för oss!Och i alfabetisk ordning vill vi även tacka: Aller Media för tidningen Femina och prenumerationer, Oral-B med världens-bästa-tandborstar, Bounce för goda energibollar, Calou för sina fina träskor vi kunde lotta ut,Cream Clothing, för jättefina kläder, Danone för yoghurtkvargen Vitalinea PRODatalineSweden för iPaden, mitt eget företag Design For HomeHave2Have, för mycket generösa rabattcheckar, Eriksbergsklinken för en lite finare ansiktsbehandling, smyckesföretaget Lagnöviken, the American company Lunatic for touch pens, Macadamia skitbra-hårolja, MatKomfort för praktiska matlådor och provveckor, Marsipanskolan med bloggläsare Lotta som gjorde fina marispanhjärtan till oss,  Max Hamburgerrestauranger för luncherna dit och hem, MickeoMurre för fina tavlor, Nobe för god Aloe Vera-dricka, fina vännerna på smyckesföretaget Odahl Design, bästa vännerna på Plain Vanilla för kläderna,för hårmoj och lösögonfransar, Restylane för den sjukt bra handkrämen, Rosenserien för världens bästa hudvård, all naturell, Skånemejerier för god god ost på hemresan, Ullcentrum på Öland för Sveriges bästa tovade underlägg, VikingLine för gratisresor, Village Candle med bästa ljusen på marknaden, Vita Coco för den nya cocosdrycken, kompisarna på VäxboLin med sina torktrasor och handdukar av bästa linkvalitet, OLW för nya goda cheez starz.

Men, resan hade inte kunnat bli av om det inte vore för Swebus, med Christel i spetsen. TACK, ni är superproffsiga och vi har älskat att få jobba med er! TACK även till Isabella och Hasse som styrde upp allt med bussarna! Och tack så jättemycket Swebus, för att ni förverkligade min idé om strajpningen på bussarna. För mig och Magdalena var det stort!  Jättetack även till chaufförerna Anders och Stig för att ni körde säkert men framför allt för att ni stod ut med oss kacklande kärringar! Tack även till Swebus’s pr-firma Greenhill Relations med Gabrielle och Åsa. TACK till min käre bror, som med sin erfarenhet sa att det var Swebus som gällde när jag frågade honom vilket som är Sveriges bästa bussbolag.

Sist, men allra mest: TACK alla fina, fina läsare! TACK till alla er 70 tjejer som tog er dit själva. TACK till er 103 tjejer och Fredrik, ende killen, som pallade 7 timmar i buss med oss. Det har varit en ära att få ha umgåtts med er, även om vi inte hann prata lika länge med alla. Jösses så tacksamma vi är för att ni finns i våra liv.

Nu ska jag andas lite, sen är det dags att ta tag i nästa event med er.

Men först ska jag bombadera er med många foton i senare inlägg.

Skärmavbild 2014-03-12 kl. 16.31.59
36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00