ANNONS

Alltså, jag lever

/

Jag tog lite ledigt idag och sitter nu och laddar upp en miljard bilder, som tar tusen år.

…samtidigt som jag ska vara mamma.

Under tiden kan jag ju berätta att jag varit svårt imponerad av maken de här senaste dagarna. Under hela trippen till Ullared så var det flera av mina kompisar, som var med, som hela tiden frågade om jag hade ätit ordentligt. Jag har ju en tendens att slarva med det här att jag ska äta var tredje timme. Och mycket riktigt, jag hade stenont i magen hela lördagen.

I alla fall. När jag fick frågan för tredje gången så började jag ana ugglor i mossen. Det visade sig att maken messat till tre av de som var med, och bett dom hålla koll och påminna mig. En av vännerna, som egentligen är h a n s vän sedan 30 år tillbaka, var väry förvånad. ”När började HAN vara omtänksam?” Helt chockerad. För att inte prata om vad jag var.

Nästa överraskning kom när jag klev innanför dörren och upptäckte att han hade lagat mat.

IMG_6195
Fläskfilé med champinjonsås.

Alltså. Det här är mannen som kan steka hamburgare och möjligen koka te. Dessutom hade han diskat ur alla kastruller. Det var nästan mer imponerande.

Så jag blev nästan nykär. Sen försökte få bort alla dumma tankar om att  en bomb hade exploderat i hela jefla huset.

Man kan ju liksom inte få allt.

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00