Alltså, jag lever

Jag tog lite ledigt idag och sitter nu och laddar upp en miljard bilder, som tar tusen år.

…samtidigt som jag ska vara mamma.

Under tiden kan jag ju berätta att jag varit svårt imponerad av maken de här senaste dagarna. Under hela trippen till Ullared så var det flera av mina kompisar, som var med, som hela tiden frågade om jag hade ätit ordentligt. Jag har ju en tendens att slarva med det här att jag ska äta var tredje timme. Och mycket riktigt, jag hade stenont i magen hela lördagen.

I alla fall. När jag fick frågan för tredje gången så började jag ana ugglor i mossen. Det visade sig att maken messat till tre av de som var med, och bett dom hålla koll och påminna mig. En av vännerna, som egentligen är h a n s vän sedan 30 år tillbaka, var väry förvånad. ”När började HAN vara omtänksam?” Helt chockerad. För att inte prata om vad jag var.

Nästa överraskning kom när jag klev innanför dörren och upptäckte att han hade lagat mat.

IMG_6195
Fläskfilé med champinjonsås.

Alltså. Det här är mannen som kan steka hamburgare och möjligen koka te. Dessutom hade han diskat ur alla kastruller. Det var nästan mer imponerande.

Så jag blev nästan nykär. Sen försökte få bort alla dumma tankar om att  en bomb hade exploderat i hela jefla huset.

Man kan ju liksom inte få allt.

 1. Lee skriver:

  Hej, har du vaknat till liv än? Har också jobbat med event och visst är det kul…i början… Sen avskyr jag den tunga tid som kommer efter eventet, den som ingen förstår, den då man känner som man varit på efterfest till kl.7.00 och folk (chefer) vill man ska jobba som vanligt efter och inte vara ledig och få tillbaka lite krafter. Man tar ju ut sig helt, kör all in på ett sätt man inte gör på 9-5 jobb. Nu har jag bytt bransch på äldre dar och jag älskar det. Lycka till med framtida projekt. Kanske besöker jag ett av dem:)

  1. Japp, nu är jag med igen. Och jag kan förstå vad du menar, helt klart. Det som jag tror, med betoning på tror, är att jag själv är inblandad emotionellt eftersom det är mina läsare. Eller så är det just det som är jobbigare. Det viktiga är nog att inte göra för många. …och du är varmt välkommen!

 2. Karin L skriver:

  Tänkte bara påminna i fall nån glömt det att kolla in på Krigarprinsessan Fannys hemsida och köp en (eller flera) skyddsängel. De var supersöta. Tipsar om mammaängeln i kedja där man kan köpa till fler små änglar.

  Krama om din käre make ordentligt nu Mona. Min hade också varit fantastisk. Städat huset och fixade käk när jag kom hem. Plus att den stackarn också fick bära mina två överjävligt tunga shoppingpåsar…Återigen tack för härlig resa.

  1. I morgonbitti kommer ett inlägg, där jag skriver om det! Tack själv Karin, och kul att höra att även din man överraskade!

 3. Tusen tack alla sköna bönor som jag fick glädjen av att lära känna, jag hade hur kul som helst. Det var några supertrevliga som jag dansade med vid ettsnåret, men jag har glömt (oo) era namn, om ni vill kan ni adda mig på insta kickiåse_husfruen 🙂
  Annars kan jag berätta att operationen gick utmärkt idag så nu har jag bröst som en tonåring 😉
  Mona, om min man gjort något sådant var det för att han skulle använda eller hade använt sitt frikort >.<

  1. Du, vad det än är som är orsaken, så säger jag bara ”keep it going”. Lätt!

 4. Anna skriver:

  Låter som om du behöver vara borta lite oftare 😉 Härligt när den man älskar kan överraska en efter många år ihop.

 5. Du förtjänar att ta det lite lugnt nu. Ni hade ju verkligen fullt upp hela helgen. Detta måste göras om säger jag bara 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..