ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Just precis på vår färdsträcka

Bloggträffar

M&M goes Ullared

Jag som är rädd nog när jag själv sitter bakom ratten.

Skärmavbild 2014-01-30 kl. 07.37.08

Måste nog undersöka hur länge våra busschaufförer har haft körtkort. På riktigt.

Just precis på vår färdsträcka

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights