Just precis på vår färdsträcka

Jag som är rädd nog när jag själv sitter bakom ratten.

Skärmavbild 2014-01-30 kl. 07.37.08

Måste nog undersöka hur länge våra busschaufförer har haft körtkort. På riktigt.

 1. Yvonne skriver:

  Ja, jag krockade själv vid Nyköping i går in i en lastbil. Slirade i snömodden som hela tiden blåser upp på vägen. Änglarna var vid min sida och jag klarade mej utan en skråma, fast med tanke på olyckan borde vara död.
  Väglaget är fruktansvärt där!!!!

 2. Carina skriver:

  Till lördag får vi hoppas att allt kaos har lagt sig:)
  Sladdade just in på Ullared s hemsida, de har en blogg (naturligtvis) å de har just lagt ut en krok till dig Mona!
  En ny plattång , svart med guldplattor och marknadens bästa märke, just for ju honey!
  Längtar som tusan, det ska bli så kul!
  Kram Carina

 3. Det kommer att gå så himla bra…..vi har förvisso snö, men väghållningen är bra på de större vägarna. Och vi ska köra väldigt försiktigt vi, som kommer från närområdet….:)…..det stora problemet blir väl huruvida man kommer att ha modet att heja på alla er från storstaden….:)

 4. MissK skriver:

  Tur jag inte ska åka buss då 🙂

  Men däremot insett att jag fattat fel beslut när jag bokade plats till Harry’s, inser nu att det inte är speciellt lockande att köra hem från Ullared mitt i natten o ifs går nattbuss men då ska jag asa mina kassar en bra bit mitt i natten och i snö

  Litar inte helt på att systersonen svarar i mobilen även om han ev skulle lova o hämta mig

  Så får kolla runt om jag ev kan få nån o hämta mig mitt i natten

   1. MissK skriver:

    Har ju inte bokat där jue bokade bara Harry’s

    1. Jamen lägg till 345 så får du en säng, täcke och kudde..

     1. Nanny skriver:

      Miss, Behöver du lift dit och bor mellan Halmstad och Ullared får du gärna åka med mig dit.

 5. Nanny skriver:

  Roa er med något kul istället, gå in på Ge-Kås blogg och kika för inspiration. http://www.gekas.se/blogg. Brukar alltid finnas något att lägga till på listan 🙂 Vi ses 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..