Nu har alla deltagare fått mail om Ullared

S k u l l e det vara så att du inte har fått, men har betalat, hör av dig genast. Tror inte att jag har gjort något fel, men även solen har sina fläckar…

Sorry övriga världen, men det är 100% Ullared som gäller den här veckan. Ni får försöka stå ut.

…eller komma med förslag om vad vi ska göra nästa gång!

Skärmavbild 2014-03-12 kl. 16.31.59

 1. Nilla skriver:

  Jag röstar för ”Mona & Maggan goes Dalarna” nästa gång 🙂

 2. Halloooja!
  Härligt att få ett mail… det var dessutom krypterat…. hmmmm…. Jag fick en känsla av att nu skall den blingade damen skrämma vettet ur finnarna, men se den kåldolmen lyckades inte 😉 Jääkla envis som man är kodade jag mailet på mitt sätt… Så dessa blondiner lär kliva upp i tid, svenskarna börjar ju dagen en timme senare än vi så no probs det heller… Vi ska alltså var på plats före 06.3kml0 som Mona skrev. Skräckslaget packa in oss i bussen, vi kan sitta i olika så det blir jämt fördelat med finska svordomar i bussarna. Mitt uppstoppade partydjur som oftast följer med meddelade att han tar ett brejk och lämnar hemma ( då det finns risk för att han blir förblingad på resan…. påstår han) Jag skall gå o köpa en ordbok, risksvenska-finlandssvenska, så koda o på bara universumskan, vi lär nog haija varandra tillslut 😀 Med skräckblandad förtjusning ser vi framemot upplevelsen 🙂

 3. Therese skriver:

  Jag fick inget mail
  Therese

 4. Therese skriver:

  Har inte något mail

 5. Jag röstar på att Dalarna är nästa anhalt i ”Mona on tour”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..