Konstig känsla och skön hemmakväll

I går morse hämtade jag upp Magdalena och åkte ut till…ähum..någonstans, för att se när Swebus strajpade våra bussar inför vår Ullareds-resa nästa vecka. På vägen plockade vi upp Gabriella, som jobbar för Swedbus pr-byrå, Greenhill Relations.

IMG_5323

Vi visste ju hur det skulle se ut men det var aningen surrealistiskt att se det i verkligheten.

IMG_5342

IMG_5324

Så klart att jag inte ska ha tejp i ansiktet, vi kom precis när de höll på att sätta upp allt.

IMG_5327

Vi var i extas. Det här är hur roligt som helst och vi är så himla glada över alla som vill dela det här med oss och för att Swebus ser till att det blir möjligt!

Anders, vår ene chaufför, visade oss runt i bussen. Det är hundra år sedan jag åkte den här typen av buss, och jag måste säga att det verkar hur bekvämt som helst.

IMG_5329

Här visar han stolt upp toaletten. Halleluja, vi slipper kissa i väggrenen!

När han gick ur bussen så passade vi på att leka busschaufförer och dra i alla spakar när inte Anders såg, hehe.

IMG_5331

 Och innan vi drog så försökte vi räta ut lite rynkor.

IMG_5337

Bussarna kommer ha våra fejs på sig från och med igår, ända fram till dagarna efter vår resa. Ni som ser dom någonstans i Sverige och har instagram: hashtagga oss på #monaochmaggangoesullared så kan ni vinna ett pris! 

Efter det åkte vi in till city och åt frukost.

IMG_5343

Vi träffade en jättetrevlig, så kallad kändisfrisör, som Magdalena känner, och han berättade att hans första lediga tid är i juli! Jag stod där och tänkte att ”sweet Lord, hoppas aldrig att min blir en kändisfrisör!” Herregud, jag som hör av mig några dagar innan och i normala fall så åker hon in på sin lediga lördag för att klippa mig. Jag skulle dö på fläcken om hon inte kunde ta emot mig med snabba puckar. Men så har jag gått hos henne i snart 11 år också, så hon känner mig och mina olater.

Och en timme senare så satt jag där. Måste ju göra mig fin för er till på lördag, hehe.

IMG_5346

När man har lugg så är det svinjobbigt när den blir för lång. Min frisör lever sitt eget liv med min frisyr. Förra gången bestämde hon att jag ska spara ut luggen, så nu vägrade hon att klippa den. Jag kommer ju se helkonstig ut innan den är så lång att jag kan gömma den.

Åkte till Bromma Blocks och hämtade en chai. Vidare till kontoret för att se hur mycket som blev stulet vid inbrottet i helgen. Nada..visade det sig. Klåparna hade ju fyllt en hästskjuts på parkeringen, men inte tagit den därifrån, och där fanns allt. Jefla amatörer. Och nu kan dom ju gärna få komma tillbaka. Securitas går där 4 gånger per natt och nu har vi larmet Laban där, så be my guest liksom.

Under veckan så har vi fått lite smått och gott från en del av våra sponsorer till Ullaredstrippen: svinbra platt-tänger från Cloud Nine (som faktiskt är bättre än GHD!) och några tandborstar från bästa märket; Oral-B.

IMG_5349

Nästa gång jag gör en sådan här grej så ska jag se till att ha mer tid på mig för jösses så kul det är att maila företag och tigga grejer!

Och ser ni pennan här ovan? En touch med inbyggd kulspetspenna. Väry fiffig. Den har en annan bloggläsare fixat, så en dag knackade det på dörren och där stod UPS med en kartong direkt från USA… för de finns inte här.

Maria på Have2Have.se var mer än generös när hon skickade ett par rabattkuponger som vi ska lotta ut under kvällen: 1000 pickadoller! Jag gör mer än gärna reklam för dom eftersom där har jag handlat måååånga stövlar och skor genom åren. Det finns väry mycket som vi kärringar inte sätter på oss, men också en del pärlor. Och bra priser. Dom här t ex:

Skärmavbild 2014-01-24 kl. 18.27.09

Glittrar utav helvitti!  A l l a  vänder sig om och jag har sällan fått så många komplimanger för ett par pjuck,  som för dom.

..och när jag mailade Maria och frågade ifall vi kunde få tigga lite till vår resa, så tvekade dom inte en sekund!

Ujuj, nu kom jag av mig här. Fixade lite på kontoret, sen drog jag hem.

Jag och talibanen skulle ha myskväll, så jag sa att hon fick välja precis vad hon ville till middag, utan att jag skulle säga nej.

Ungen säger ”korvstroganoff”...

IMG_5443

And korvstroganoff it was.

Mitt i maten messar Magdalena och visar hennes och My’s tema-outfit inför kvällens firande av Sophie, som fyller 35. Jag hade hemskt gärna varit med, men talibanen fick gå före.

IMG_5445

Så, jag var snabb och messade tillbaka m i n tema-kvälls-outfit:

IMG_5444

Så jefla gorgeous!

Nu ska jag strax in en snabbis till Magdalena. Känner jag henne rätt så har hon väldigt ont i håret idag. Problemet är bara att killarna har fotbollscup, så gissa vem som måste gå upp early birdy, hehe.

Sen ska jag träffa Mirkapirka. Väry trevligt.

 1. Kul att se att ni fick till det med bussar från Swebus

 2. Any skriver:

  Åh hej och hå. Jag brukar åka swebus eller Ybuss när jag ska upp till mina päron i hälsingland och fyfan vad jag hatar dom där bussarna, haha! Lite bättre är det med dom nya där man kan ”glida isär” sätena så att man inte behöver armgnugga den andra passageraren. Men alltför ofta så sitter man i dom gamla bussarna som är jävla obekväma. Dock så är det bra pris (i jämförelse med SJ) så man står ut i 27 mil 😉

  Puss å kram!

 3. Vilken häftig känsla det måste vara för dig och Maggan att 2 bussar ”åker runt” med en ursnygg bild på er två! Tänk nu är det bara 1 v kvar tills jag får träffa er! Kram

 4. MissK skriver:

  Jädra tur i oturen att det var kling & klang som gjorde inbrott hos er, för de verkade en aning klantiga era tjuvar som lämnar en hästrailer med era saker i utanför…nästan så man inte vet om man ska skratta eller gråta åt det hela iaf efteråt

  Kan tänka mig viken panikkänsla ni måste haft få reda på detta precis innan ni ska iväg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..