Happy Friday

”Mamma, kan jag få sova i eran säng nu när pappa är borta?”

Big mistake. Huge.

Vaknar 03.10 av en spark mitt i ansiktet. Mitt i. Att se stjärnor fick plötsligt en ny betydelse. Onda och förbjudna tankar, fick en annan.

Jag har väderskalle. Hela kvällen igår värkte huvudet, på gränsen till migrän. Något stort måste vara på gång med vädret…tänkte jag. Letade i hela huset efter Alvedon. Hittar tre kartonger. Tomma. I makens badrumsskåp. Skitbra.

Så när jag vaknar av smällen så tror jag först att det är huvudet som på riktigt har gått i bitar. Helvittisjeflar, som jag hatade maken just precis då. Alvedon är nämligen det enda som hjälper. Dock inte mot en fot rakt i plytet.

Lyckas somna om men vaknar vid 05.30. Orkar knappt lyfta huvudet eftersom som jag är jättesäker på att det kommer ramla av. Släpar mig upp på vinden. Där har jag min samling av handväskor. Typ 26 väskor senare hittar jag en stackars ensam Alvedon i botten på en, som jag senast hade i Indien för 3 år sen. I en annan hittade jag en mesig Paracetamol. En kvart senare är värken normal. Ont som fan, men jag kan gå upprätt.

Idag är det fredag. Städerskorna är tillbaka efter en månads semester. Huset ser ut som en sopstation.

Gissa om jag ska ha sex med min diskbänk ikväll!

32
0

Ni som har Facebook

Kan ni hjälpa mig och sprida det här.

Vi ska ju åka till Ullared med Swebus den 1 februari och jag och Magdalena har gett bort två gratisplatser i bussen till Swebus, som de nu lottar ut på sin hemsida.

Jag är ju ingen vän av FB men har hört att man kan dela meddelanden, eller vad det nu heter. Kan ni hjälpa mig att göra det så blir jag jätteglad. Särskilt om de som vinner i normala fall inte tar sig råd med något sånt här.

Här är länken:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151951107508440&set=a.431539023439.218260.344597553439&type=1&stream_ref=10

Tack!

13
0

Har du varit otrogen, eller blivit drabbad?

En journalist har kontaktat mig då hon för Expressens räkning ska göra ett reportage om otrohet.Så här lyder efterlysningen:

”Jag söker alltså två kvinnor. En som levt i en relation med en man som varit otrogen och valt att stanna kvar och tillsammans med sin man/sambo kämpa för förhållandet. den andra kvinnan ska ha valt den andra vägen, dvs skilsmässa.

Viktigt att de kan tänka sig att prata helt öppet med namn och bild.”

Jag har sagt att jag har ett hav av läsare med olika livserfarenheter, så nu hoppas jag på några av er därute.

Maila mig på mona@hemslojdsprodukter.se så vidarebefordrar jag ditt mail till journalisten.

5
0