ANNONS

Happy Friday

/

”Mamma, kan jag få sova i eran säng nu när pappa är borta?”

Big mistake. Huge.

Vaknar 03.10 av en spark mitt i ansiktet. Mitt i. Att se stjärnor fick plötsligt en ny betydelse. Onda och förbjudna tankar, fick en annan.

Jag har väderskalle. Hela kvällen igår värkte huvudet, på gränsen till migrän. Något stort måste vara på gång med vädret…tänkte jag. Letade i hela huset efter Alvedon. Hittar tre kartonger. Tomma. I makens badrumsskåp. Skitbra.

Så när jag vaknar av smällen så tror jag först att det är huvudet som på riktigt har gått i bitar. Helvittisjeflar, som jag hatade maken just precis då. Alvedon är nämligen det enda som hjälper. Dock inte mot en fot rakt i plytet.

Lyckas somna om men vaknar vid 05.30. Orkar knappt lyfta huvudet eftersom som jag är jättesäker på att det kommer ramla av. Släpar mig upp på vinden. Där har jag min samling av handväskor. Typ 26 väskor senare hittar jag en stackars ensam Alvedon i botten på en, som jag senast hade i Indien för 3 år sen. I en annan hittade jag en mesig Paracetamol. En kvart senare är värken normal. Ont som fan, men jag kan gå upprätt.

Idag är det fredag. Städerskorna är tillbaka efter en månads semester. Huset ser ut som en sopstation.

Gissa om jag ska ha sex med min diskbänk ikväll!

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00