ANNONS

I don’t get it

/

På tisdag ska jag vidga vyerna och åka till Jönköping. Vidga as in uppleva en ny mässa. Dock har jag förhandlat bort läs: ”aldrig i helvete att jag stannar och jobbar, det kan du fetglömma!” tvånget att behöva stå på mässan ända till på lördag.

Men, jag åker hem på onsdag. Med tåg. Maken har just köpt biljett. Man kan säga att min erfarenhet av SJ är mycket begränsad och uppenbarligen så har inte utvecklingen inom rälsbranschen gått framåt.

För, hur kan det komma sig att det tar 3 timmar att åka till Jönköping i bil, och således lika lång tid tillbaka, medan det tar 3, 5 timmar med tåg. Visserligen så är det byte med 25 minuters väntetid i Nässjö, eller var det nu var.

Alltså tar det lika lång tid med bil som med tåg.

Och i en bil kan jag fisa.

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00