I detta nu

Mitt kontor.

IMG_4373

Jag reggar en miljard prisetiketter inför våra tre mässor som vi har de närmaste tre veckorna.

IMG_4374

Har suttit i snart tre timmar nu och har hälften kvar.

Gu’ vad jag är värd min finvas.

  1. Vet du vad jag saknar med den gamla bloggen? Att föregående och nästa blogginlägg stod ovanför rubriken. Om man inte är inne varje dag var det enkelt att bara klicka på föregående blogginläggs titel, tills man kom till en man kände igen (läst förut). Sen var det bara att läsa i ordning. Nu måste man bläddra ner och ner och ner tills man kommer till ett man läst och sen bläddra upp och upp och upp för att läsa….

    Annars älskar jag bloggen och det du skriver!

    1. Jag tror att det kommer bli så sen också. När jag har tid så ska jag sätta mig och skriva ett inlägg där jag kommer be er om input. Har en vision om hur det ska se ut, men vill gärna höra vad ni tycker. Tack för fina ord!

  2. Oh herre jisses , nej mitt sminkkonto är inte saftigt . Köper mitt smink på ica typ , de har ju nivea , loreal osv . Så om man nu ska sminka sig en ggn i månaden rekommenderar jag nog det .

    Sedan så är ju åhlens lite dyrare än tex kicks osv …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..