Sweet Lord, its over

Hela gårdagen gick åt till att packa ned vår tillfälliga butik i Bromma Blocks. Jag är helt slut. Till och med idag. Det var länge sedan som jag jobbade så hårt. Lunch på stående fot. Jättebra medarbetare, dum make.

Hejdå Bromma Blocks, vi ses i november.

IMG_4289

Men Gu’ som jag kommer sakna ett gäng av kollegorna i butikerna runt om här: Susanne på Twilfit, Linda på Rhode Island, Helen på Companys, Marlene och Daniel på Casbah. Och Espresso House-brudarna. Och Ellen på Bönor & Blad. Sjukt sköna människor. Likaså centrumledningen med Pauline i spetsen. De och ni bloggläsare som hälsat på, har gjort att jag stått ut dessa tre månader för fy sjutton så jobbigt det har varit.

Kom hem först vid 18-tiden med jag-börjar-snart-grina-värk i fötterna. På riktigt. Men, är man så korkad att man sätter på sig stövlar med klack, då får man skylla sig själv.

Järnet in i köket och laga mat. Sen dog jag i soffan med spaghetti och köttfärssås. Som jag sköljde ned med champagne. Who cares liksom.

IMG_4288

Nu ska jag iväg och äta hotellfrukost med Christina. Sen har jag ett jobbmöte med Calou…träskorna you know. Efter det ska jag åka in till Svenskt Tenn och ge mig själv en fet present.

Because Im so worth it!

 

 1. Gulle du!! Nästa besök ska jag hojta till i tid, lovar 🙂

 2. Lite ledsen på ögat…missade med en dag ett efterlängtat besök i din butik..maken överraskade med en weekend till storstan..
  E en av dina trogna (anonyma) läsare som tänkt kliva ur anonymgarderoben å säga hej..å shoppa lös på lite ljus å nån elefant..nåväl hoppas på bättre tajming nästa gång 🙂
  Får shoppa lös i webbutiken istället!!
  Passar på å tackar för en outstanding blogg, kram på’re

  1. Nämen, du skulle ha sagt något här så kunde jag ha fått bjudit dig på fika i Bromma Blocks, allvarligt!

 3. Gott Nytt År till dej, och glöm inte att visa vad presenten från Svenskt Tenn är!!

 4. Lena skriver:

  Vill bara önska ett riktigt gott nytt 2014!
  Stort Tack för en rolig och härlig blogg 😀

 5. Frk M skriver:

  Champagne fungerar till precis allt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..