ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Sweet Lord, its over

Blandat

Hela gårdagen gick åt till att packa ned vår tillfälliga butik i Bromma Blocks. Jag är helt slut. Till och med idag. Det var länge sedan som jag jobbade så hårt. Lunch på stående fot. Jättebra medarbetare, dum make.

Hejdå Bromma Blocks, vi ses i november.

IMG_4289

Men Gu’ som jag kommer sakna ett gäng av kollegorna i butikerna runt om här: Susanne på Twilfit, Linda på Rhode Island, Helen på Companys, Marlene och Daniel på Casbah. Och Espresso House-brudarna. Och Ellen på Bönor & Blad. Sjukt sköna människor. Likaså centrumledningen med Pauline i spetsen. De och ni bloggläsare som hälsat på, har gjort att jag stått ut dessa tre månader för fy sjutton så jobbigt det har varit.

Kom hem först vid 18-tiden med jag-börjar-snart-grina-värk i fötterna. På riktigt. Men, är man så korkad att man sätter på sig stövlar med klack, då får man skylla sig själv.

Järnet in i köket och laga mat. Sen dog jag i soffan med spaghetti och köttfärssås. Som jag sköljde ned med champagne. Who cares liksom.

IMG_4288

Nu ska jag iväg och äta hotellfrukost med Christina. Sen har jag ett jobbmöte med Calou…träskorna you know. Efter det ska jag åka in till Svenskt Tenn och ge mig själv en fet present.

Because Im so worth it!

Sweet Lord, its over

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.