Sista dagen i Bromma Blocks

Se där ja, då har tre månader passerat. Vi kör 50% på 99% av allt. Det som blir kvar återgår till fullpris på måndag!

20140102-115020.jpg

TACK alla ni bloggläsare som har varit här och hälsat på. Det har varit den absoluta höjdpunkten!

 1. Jag kommer inte heller in här från jobbet nu. Så hoppas att det ändras igen när du har fått ordning på allt.

 2. Karin skriver:

  Du verkar glad och uppåt för att ni säljer bra på rea. Jag (som inte har annan erfarenhet av försäljning än barnloppis då man i och för sig den sista timmen är glad för att sälja något som innebär att sakerna inte ska släpas hem igen trots att man den första timmen inte accepterat skambud) tänker vad mkt saker kvar att behöva rea ut dvs mindre vinst. Hur fungerar det? Har ni beställt för mkt från början? Har ni påslag så pass att även en rea med 50% är helt ok försäljning.
  Vill även passa på att meddela att din sida numera fastnar som förbjuden sida på min arbetsplats. Fnan, jag som sätter på datorn hemma en gång i månaden för att betala räkningarna bara. Sätter inte på den för att läsa bloggar. Resten sköter jag via Iphonen som också ägs av arbetsgivaren och som därmed också nekar åtkomst till din sida : (

  1. Bra fråga som är lätt att svara på. Mycket av det vi säljer är saker vi själva producerar, alltså kan vi gå ned väldigt mycket i pris. Sen har vi en hel del grejer från ett speciellt märke, som vi helt enkelt vill bli av med så förtjänsten blir inte särskilt hög, men vi blir av med mycket. Bästa påslagen har klädbranschen, typ Lindex, H&M och dom: de lägger på minst 7 gånger inköpspriset..

   Fattar inte det där med att man nekas åtkomst från vissa arbetsplatser, måste höra med adminchäfen om det..

   1. Karin skriver:

    Vet att vi har ett rätt strängt filter angående vad vi får surfa på. Undrar vad din blogg fallet under för filter? Porr, champagnereklam, shoppingaddiction, för rolig eller om det finns ngn allmän kärringspärr? Tror vi inte har spärren per sida utan mer på gruppnivå.

 3. Humlan skriver:

  Och jag missade det i år igen… *suck*
  Nåja, vilket år som helst ska jag väl ta mig till Bromma Blocks, men det hade varit roligt om du hade varit där då!

 4. Cari skriver:

  Var till Bromma Blocks idag men ingen Mona i butiken 🙁
  Fikade på Espresso House istället.

  1. Nämen näää, du skulle ha skrivit att du skulle komma så hade jag dragit dit. Var tvungen att jobba på kontoret idag: vi packar inför årets första mässa nästa vecka. I morgon stänger vi ned BB och jag är där hela dagen för att packa ihop..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..