Några ord från Admin

Precis som vi sa så är det skumpigt att flytta. Av orsaker som är utom vår kontroll. Och nu har det skumpat mer än vad som var förhoppningen. Just för att vissa saker inte går att förbereda och för att inte gå in på tekniskt mumbo-jumbo så säger jag bara att vissa saker tar en evinnerlig tid under en flytt. Det kommer att pågå under någon dag. Efter det kommer finliret, så att ni skall mötas av det som alltid varit hemmaarenan, men med vissa modifikationer till det bättre förhoppningsvis.

Men, tanken är att det åtminstone skall finnas en mötesplats för alla som är vana att hänga här inne.

Till allt det där som händer bakom kulisserna har laddat klart kommer inte bloggen att finnas i sin helhet. Men Mona kommer kunna skriva nya inlägg, eftersom jag antar att det kliar i fingrarna på henne, ni kommer kunna kommentera.

Vacker lösning? Absolut inte. Fungerande? Japp.

Hellre det än att mötas av en statisk sida där det står “kommer strax”.

Gott Nytt År, vi kommer inte sluta jobba bakom kulisserna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..