ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Några ord från Admin

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM!

Precis som vi sa så är det skumpigt att flytta. Av orsaker som är utom vår kontroll. Och nu har det skumpat mer än vad som var förhoppningen. Just för att vissa saker inte går att förbereda och för att inte gå in på tekniskt mumbo-jumbo så säger jag bara att vissa saker tar en evinnerlig tid under en flytt. Det kommer att pågå under någon dag. Efter det kommer finliret, så att ni skall mötas av det som alltid varit hemmaarenan, men med vissa modifikationer till det bättre förhoppningsvis.

Men, tanken är att det åtminstone skall finnas en mötesplats för alla som är vana att hänga här inne.

Till allt det där som händer bakom kulisserna har laddat klart kommer inte bloggen att finnas i sin helhet. Men Mona kommer kunna skriva nya inlägg, eftersom jag antar att det kliar i fingrarna på henne, ni kommer kunna kommentera.

Vacker lösning? Absolut inte. Fungerande? Japp.

Hellre det än att mötas av en statisk sida där det står “kommer strax”.

Gott Nytt År, vi kommer inte sluta jobba bakom kulisserna.

Några ord från Admin

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.