Har ni saknat mig?!

Sorry, men ni vet ju att det strular lite med övergången till nytt webbhotell.

Noterar att många pysslat med långa inlägg om året som gått. Det har inte jag. Efter 5 månaders högsäsong på jobbet så är jag tokslut. Förlåt.

Vill bara önska er ett Gott Nytt År!

IMG_3627
 Tack för att ni finns, ni betyder oerhört mycket för mig, det vet ni va?

 1. Gott Nytt År Bästa Mona!
  Må du aldrig sluta förgylla dina bloggokupanters dagar 🙂
  Tack vare dig så genomgick jag en
  GBP-op sista januari 2013 och har hittills tappat 40 pannor, förövrigt det bästa jag gjort förutom mina barn. Och detta tack vare dig som fick mig att våga. Allt du säger ang övervikt, bemötande från andra, hur man mår osv stämmer till 100%
  Jag hoppas att 2014 blir ett kanonår som tar dig och maken ett stort kliv närmare målet, och att du inte jobbar ihjäl utan orkar fortsätta blogga så dina stalkers magmuskler får fortsätta arbeta. Kan säga att igenkänningsfaktorn är hög mellan varven. Och vi som hänger här inne har full förståelse om du inte är på topp hela tiden men du kan va lugn….
  Vi är som blodiglar…. har man en gång fastnat så hänger man kvar för vi vet att du kommer tillbaka förr eller senare. Kram och hoppas 2014 blir ett kanonår för dig/er

 2. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och de dina! Många kramar från mig

 3. Eva skriver:

  Mig blir du heller inte av med. Tänker hänga här varje dag flera gånger om dagen hela året långt och skratta och gråta åt alla dina tokigheter och modigheter och galenskaper.

 4. Gott Nytt år Mona! tack för en underbar blogg från en som kommentar alldeles för lite. Får bli ett mål 2014 .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..