ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Har ni saknat mig?!

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Mina läsare

Sorry, men ni vet ju att det strular lite med övergången till nytt webbhotell.

Noterar att många pysslat med långa inlägg om året som gått. Det har inte jag. Efter 5 månaders högsäsong på jobbet så är jag tokslut. Förlåt.

Vill bara önska er ett Gott Nytt År!

IMG_3627
 Tack för att ni finns, ni betyder oerhört mycket för mig, det vet ni va?

Har ni saknat mig?!

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights