ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Nya hjärtevänner och holy fuck så slut jag är

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jobbet & jag

Fifan. Om ni bara visste vad jag har jobbat idag. Organiserat om på kontoret, vilket innebär, släpa, dra, lyfta och bli jefligt svettig. Sen till Bromma Blocks och fylla på varor. Folk handlar som tokar och allt tar slut. Torsdag är sista dagen. Fredag packar vi ihop. Lördag ska jag dricka champagne från frukost och heeeela dagen.

Men,mitt i allt idag så var det dags för belöningen för allt slit: en två-timmars lunch med en lovely person. En tjej som jag träffade första gången på min och Magdalenas Feelgood-helg förra året. En bloggläsare som heter Malin. Jag ska inte outa henne än, men herregud så kär jag blev. Ni vet hur det är när man klickar med någon, ända in i hjärteroten. Vi hade kunnat sitta och prata hela dagen. Och kvällen. Lätt. Och har man en hund som man har döpt till Sigrid så kan man inte vara annat än cool böna.

Min blogg kommer att förändras under första kvartalet nästa år och ni kommer bli ganska mycket inblandade i det. Jag har en ny affärsidé nämligen och eftersom Malin har ett sjukt intressant jobb, så har hon en massa bra synpunkter och idéer som jag kommer förverkliga. Vi avslutade dagen med att utse henne till min mentor. Well needed.

Jag släppte lös talibanen i Bromma Blocks, med mitt VISA-kort och hon fick shoppa rea-kläder. Talk about happy taliban. Under tiden så röjde jag i butiken. Mitt i allt så kom jag på att det är nyårsafton i morgon. De senaste tre åren så har maken och jag valt att fira nyår ensamma hemma. Detta eftersom vi är så slut efter 5 månaders intensivt arbete. Vår högsäsong är ju mellan augusti och januari. Dock brukar jag alltid beställa god mat, men har totalt glömt bort det i år. Hastade iväg till Erssons och beställde var sin nyårsmeny åt oss.

Och känner jag oss rätt så kommer vi ligga och slagga way före 12-slaget. Jag kör på autopilot nu nämligen.

Ända fram till den 1 februari då jag ä n t l i g e n ska åka med er till Ullared!

Nya hjärtevänner och holy fuck så slut jag är

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.