Nya hjärtevänner och holy fuck så slut jag är

Fifan. Om ni bara visste vad jag har jobbat idag. Organiserat om på kontoret, vilket innebär, släpa, dra, lyfta och bli jefligt svettig. Sen till Bromma Blocks och fylla på varor. Folk handlar som tokar och allt tar slut. Torsdag är sista dagen. Fredag packar vi ihop. Lördag ska jag dricka champagne från frukost och heeeela dagen.

Men,mitt i allt idag så var det dags för belöningen för allt slit: en två-timmars lunch med en lovely person. En tjej som jag träffade första gången på min och Magdalenas Feelgood-helg förra året. En bloggläsare som heter Malin. Jag ska inte outa henne än, men herregud så kär jag blev. Ni vet hur det är när man klickar med någon, ända in i hjärteroten. Vi hade kunnat sitta och prata hela dagen. Och kvällen. Lätt. Och har man en hund som man har döpt till Sigrid så kan man inte vara annat än cool böna.

Min blogg kommer att förändras under första kvartalet nästa år och ni kommer bli ganska mycket inblandade i det. Jag har en ny affärsidé nämligen och eftersom Malin har ett sjukt intressant jobb, så har hon en massa bra synpunkter och idéer som jag kommer förverkliga. Vi avslutade dagen med att utse henne till min mentor. Well needed.

Jag släppte lös talibanen i Bromma Blocks, med mitt VISA-kort och hon fick shoppa rea-kläder. Talk about happy taliban. Under tiden så röjde jag i butiken. Mitt i allt så kom jag på att det är nyårsafton i morgon. De senaste tre åren så har maken och jag valt att fira nyår ensamma hemma. Detta eftersom vi är så slut efter 5 månaders intensivt arbete. Vår högsäsong är ju mellan augusti och januari. Dock brukar jag alltid beställa god mat, men har totalt glömt bort det i år. Hastade iväg till Erssons och beställde var sin nyårsmeny åt oss.

Och känner jag oss rätt så kommer vi ligga och slagga way före 12-slaget. Jag kör på autopilot nu nämligen.

Ända fram till den 1 februari då jag ä n t l i g e n ska åka med er till Ullared!

 1. Bellsan skriver:

  Jag var inne i butiken idag och såg dig och precis när jag skulle gå fram och säga hej försvann du. Synd, för jag ville fråga om den där snygga klockan på väggen fanns i mindre storlekar 😉

  (Jag var för övrigt hon i babyrosa jackan. Och ja, jag köpte klockan!)

 2. Spännande med nytt, jag gillar förändringar, ser framemot det. Tänk att det ”bara” är en månad kvar till Ullared!! Gott nytt år önskar jag dig och din familj

 3. Låter spännande 🙂

  Ååå så happy talibanen måtte ha varit idag. 🙂

  Ska bli sååå kul i Ullared 😀

 4. Vivi skriver:

  Var rädd om dig Mona så att din autopilot inte går i sönder.

  Jag önskar dig ett gott slut på 2013 och ett fantastiskt 2014.

 5. Åsa skriver:

  Gott nytt år Mona, du är den väry bästa bloggaren, ever.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..