ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Lite skumpigt här inne

Mina läsare

Jag har, i drygt 1,5 år, betalat 2000 kr i månaden till ett företag som heter Cloudnet, för att bloggen ska ha någonstans att “bo”. Ett så kallat webhotell.

Även om jag har mycket trafik för att vara en “okänding” så har jag med tiden förstått att det är sjuka pengar och att jag kastar stålarna i sjön då det finns en miljard billigare alternativ.. med lika hög driftsäkerhet.

Så, under de närmaste 36 timmarna kommer bloggen att flyttas över till ett annat hotell, ett amerikanskt, där jag betalar en spottstyver. Med anledning därav så kan det komma att bli lite driftstörningar tills det hela är klart.

images-3

Basattnivet

Lite skumpigt här inne

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights