Jag behöver en ny plattång, kan ni tipsa?

Nu när jag börjar jobba på kontoret igen så behöver jag en extra plattång. Har ju en hemma (en GHD) och en på jobbet. Detta eftersom mitt hår tar år och dagar innan det torkar så jag hinner inte vänta, utan jag plattar det på jobbet. Och skulle jag bara ha en plattång, så skulle jag glömma den på kontoret på fredagar och alltså inte ha någon på helgerna. Därför har jag två.

Men. När projekt Bromma Blocks startade och jag skulle tillbringa 3 månader där så gav jag bort kontors-plattången till 22-åringen. Hennes hade pajat.

Jefla lång förklaring för att be er om tips, sorry.

Måste alltså ha en ny och jag vill veta vad ni tycker är bra. Helst skulle jag vilja ha en som pallar fuktigt hår, men det finns väl inte.

Köpte en mini-variant på Rusta härom veckan, typ en sån här:

images-1

..men den måste fan vara till för könshåret, för det tog två veckor att platta håret. Och då är jag ändå korthårig.

Hit me friends.

 1. Pia skriver:

  Det var jag som var otydlig. Dom säljer den tången hos Cardell, Loreals plattång med ånga. Jag har inte provat den, men läst bra saker om den. Värt att kolla upp. Hemsidan var för att du skulle kunna se var salongen ligger och ev ringa och fråga om dom har den hemma, och du kan få info om den.

 2. Åsa skriver:

  Någon som vet vart man kan få tag på en Glampalm plattång?
  Annars verkar det vara Cloud9 som är bäst nu Mona!

 3. Lotta skriver:

  Mona hej och god fortsättning till dig du sköna.
  Jag har inget plattångtips men en stilla undran gällande din berömda chai latte.
  I dag har jag för första gången provat en på ditt på ditt favvo ställe. För säkerhet skull frågade jag om det var kaffe. Jag har väl läst ditt inlägg där du fick te istället. Och det var ju te. Men dom hällde i en espresso och kallade det för dirty latte i stället. Fy bubblan så sött.
  Hur kan du dricka det utan att somna? Jag tänker på din operation. Fast lite gott var det allt..
  Kram/L8

  1. Vet du, då är personalen inte upplärd ordentligt för de ska inte servera några dirty latte. Det ska inte vara något kaffe ALLS i chailatten. Och sen ska du be dom att bara göra den på mjölk och inte blandat med vatten och mjölk. Dom har fått nytt chai-pulver och när man har vatten i så smakar det skit.
   Och ja, den är söt som fasen så jag kan inte dricka upp den på en gång, det tar ett par timmar innan jag får i mig den…en liten alltså!

   1. Jesso78 skriver:

    Jämt när jag köper chailatte på EH frågar dom om jag vill ha en espresso i…. Ehhhhhh?? Varför skulle jag vilja ha det?

    1. Om jag fattar det rätt så är det tjejer som har jobbat på andra kaffe-ställen tidigare, som har den ovanan då det tydligen är väldigt vanligt. Men det ska inte existera inom EH..om jag är rätt informerad!

     1. Om jag får lägga mig i chailattediskussionen så är det nog nån ny grej m chailatte med en shot espresso i, erbjuds även i Linköping där jag bor på alla espressohouse i stan 🙂 sen om det är korrekt eller inte vet jag inte, föredrar te och kaffe var för sig 😉

   1. Lotta skriver:

    Oj det var mycket att komma i håg! Tack jag gör ett nytt försök med mjölk. Inget kaffe i ever!
    Jag förstår att du måste sippa så att du inte hamnar i sockerkoma.
    Inte roligt.☺

    Kram//L8

  1. Annette skriver:

   Chai latte är det inget kaffe i, ordet chai är indiskt och betyder helt enkelt the

 4. Skulle säga Vidal Sasson men det finns nog många andra bra också, många man kan använda även på vått hår, så skönt att slippa vänta tills håret är snustorrt, sparar massa tid! Hälsningar från Skottland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..