ANNONS

Jag behöver en ny plattång, kan ni tipsa?

/

Nu när jag börjar jobba på kontoret igen så behöver jag en extra plattång. Har ju en hemma (en GHD) och en på jobbet. Detta eftersom mitt hår tar år och dagar innan det torkar så jag hinner inte vänta, utan jag plattar det på jobbet. Och skulle jag bara ha en plattång, så skulle jag glömma den på kontoret på fredagar och alltså inte ha någon på helgerna. Därför har jag två.

Men. När projekt Bromma Blocks startade och jag skulle tillbringa 3 månader där så gav jag bort kontors-plattången till 22-åringen. Hennes hade pajat.

Jefla lång förklaring för att be er om tips, sorry.

Måste alltså ha en ny och jag vill veta vad ni tycker är bra. Helst skulle jag vilja ha en som pallar fuktigt hår, men det finns väl inte.

Köpte en mini-variant på Rusta härom veckan, typ en sån här:

images-1

..men den måste fan vara till för könshåret, för det tog två veckor att platta håret. Och då är jag ändå korthårig.

Hit me friends.

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00