ANNONS

Anmälan till Ullaredsresan!

/

Äntligen kan ni anmäla er till vår shoppingtripp den 1 februari!  Läs dock igenom detta innan ni fyller i något. Förlåt om jag låter sträng i tonen, men jag försöker minimiera alla eventuella frågetecken samt se till att det blir så rättvist som möjligt då jag vet att många av er vill följa med! (Vi åker hem vid lunch dagen efter.)

Regler:

  1. Du kan bara anmäla en eller två personer för att det inte ska bli så att någon anmäler 10 personer.
  2. Om du anmäler två personer hamnar ni i möjligaste mån i samma rum..chansen är 99%.  Och 99% av rummen är 4-bäddsrum, så bring a pyjamas!  Det här blir kalaskul så var inte buskablyga!
  3. Om ni är två som samtidigt anmäler varandra (det vill säga dubbelbokar) skapar ni en himla massa extrajobb. Var snälla och gör inte detför då får ni en snigel på ögat.
  4. Din anmälan kommer att få en tidsstämpel som inte syns i bloggen. Den som anmäler sig först hamnar överst på anmälningslistan.
  5. Anmälningar kommer att tas emot tills alla platser är bokade.
  6. När vi har fått in anmälningarna kommer du att få ett meddelande inom 36 timmar som bekräftar din plats. Då får du också instruktioner om hur du ska betala din bokningsavgift för att slutföra din anmälan. Den som inte betalar inom utsatt tid förverkar sin plats. Bokningsavgiften är 300 kr.
  7. Om du inte erhållit ett bekräftelsemail inom 36 timmar, så betyder det att du hamnat på kölistan. Den betas av allteftersom platser blir lediga, som till exempel om någon inte betalar sin bokningsavgift eller avbokar. Då kontaktas du av oss för att säkerställa att du fortfarande vill åka med. Kölistan betas av fram till dagen innan avresa. Maila alltså INTE.=)
  8. Du kan avboka fram till en månad före avresa och få pengarna tillbaka. Om du bokar av senare än så, så kan du inte få dina pengar tillbaka. I bekräftelsen anger vi även när deadline för resterande belopp är.
  9. Det går att kommentera det här inlägget. Dock kommer inga anmälningar att tas emot via kommentarsfältet. Formuläret nedan är enda sättet att anmäla sig. Annars får jag det jättejobbigt med att styra upp allt.
  10. Om du har kommit till en sida där det står ”Meddelande skickat”, anmäl dig inte igen.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-postadress’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Hur vill du resa och bo?’ type=’radio’ options=’Med gemensam buss från Stockholm%26#x002c; hotell i Ullared och gemensam middag – 1095 kr,Jag tar mig dit på egen hand men vill bo på hotell i Ullared och gemensam middag – 695 kr,Jag tar mig dit på egen hand%26#x002c; vill inte bo på hotell men vill vara med på gemensam middag – 350 kr’/][contact-field label=’Antal jag vill anmäla:’ type=’select’ options=’1,2’/][contact-field label=’Namn på person #2′ type=’text’/][contact-field label=’Kost’ type=’radio’ options=’Jag är vegetarian,Jag är vegan,Jag är allergisk mot (specificera nedan)’/][contact-field label=’Allergier’ type=’text’/][contact-field label=’Särskilda önskemål’ type=’textarea’/][/contact-form]

37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00